27 Şubat 2012 Pazartesi

ONUNDA CEP TELEFONU VAR


Yazın amcası almıştı bu fisher price telefonu.Fakat hiç ilgisini çekmemişti.Bende telefon sesi dışarı vermiyor o yüzden çocuğun ilgisini çekmiyor diye yorumlamıştım.Yanılmışım çünkü Duru şuanda sürekli bu telefonuyla oynuyor.Kulağına götürüp dinliyor şarkıları.Konuşan kıza kendince bir şeyler  söylüyor.Demek ki her şeyin bir zamanı varmış.İşte kızımın i Phone'nu:))))

6 yorum:

  1. :)) bızımde oyle telefonlarımız var ama kuzum heosının oyuncak oldugunu bılıyor gıbı bızımkını ıstıyor tabıkı bızımkı saklanıyor yoksa sonu paramparcaaa ve kuzuya zarar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eminim onunla oynamıyodur canım duruda oynamdı birbuçuk yaşına kadar.ama artık daha çok oyuncakları ile oynar oldu.telefonları saklamak en iyisi zaten:))

      Sil
  2. yorumm yapabiliyormuyummm acaba:))

    YanıtlaSil
  3. eveetttt:))oh be çok sevindirik oldumm....yerim ben onun telefonunuda kendinide maşALLAH kuzuma..öpüyorum cnm sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy evet canım sonunda düzeltebildim baksana şablon değiştirdim bu yüzden.şu yorumda harf girme olayınıda kaldırmaya çalıştım ama olmadı valla sağol sen söylemesen haberim olmayacaktı

      Sil
  4. ne demek canım benim..sevdiğim bloglara yorum yapamamak benide üzüyor..Sorunun çöülmesine sevindim:)

    YanıtlaSil