19 Nisan 2013 Cuma

BİR ANNENİN MASKE İLE İMTİHANI

Neler olur bir düşünün.Sıradan bir geceydi,her şey yolunda gidiyordu.Duru anneannesinden geldi ve pek neşeliydi.İki tabak yoğurtlu makarnasını yedi sonrasında biraz oyun oynadı ve son olarak banyosunu yapıp suyla oynayıp bütün kötü enerjisini atıp! uykuya daldı.Bunu fırsat bilen anne ise kendini duşa attı ve çıktıktan sonra temiz cilde uygulanması gereken mangolu bir maskeyi cildine özenle yaydı.Hatta salona gelip eşine ve erkek kardeşine biraz daha maske kaldı isteyen var mı diye sorup eşinin isteği üzerine ona da maskeyi uyguladı.
Peki sonra ne mi oldu.İçerde bütün ihtiyaçları giderilmiş şekilde uyuyan pamuk prenses bir anda cadıya dönüştü ve korkunç çığlıklar atarak uyandı.Anne ve baba maskeli halde yanına giderse nasıl korkacağını bildiği için daha suratına maskeyi 5 dk önce sürmüş olan zavallı anne kendini banyoya attı.Bu arada çığlıklar artık dehşet boyutlara ulaşmıştı.Baba suratındaki maskeyle içeri giremediği için kapıdan sesiyle sakinleştirme çalışmaları yapsa da nafile,sonuç vermedi.Anne zar zor özenle yaydığı maskeyi suratını kazırcasına yıkayarak çıkardı ve koşarak kuzusunun yanına gitti ama ne fayda sabaha kadar sürekli ağlayan ve uyumayan uyusa da hemen uyanan yerinde yatmak istemeyip oda oda gezen bir cadıya çoktan dönüşmüştü o kuzu.Dayımızın şaşkın bakışları da cabasıydı.İşte bir anne babanın kendilerine bakım yapmak amacıyla özenerek bezenerek sürdükleri maske ile imtihanları bu oldu.Sonucunda prenses iki gece böyle huzursuzluklar yarattı umarım bu gece sakin geçer diye umudumuzu yitirmiyoruz.Siz annelere ise maske yaparken iki kez düşünmenizi hele hele babalara hiç bulaşmamalarını öneriyoruz.Herkese güzel bir cuma gecesi ve hafta sonları diliyorum..

10 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. :))komik görünüyor aslında ama bir de bana sor..

      Sil
  2. hahaha vallahı guldum ama o anıda hayal ettım..ben maskemı kuzumun yanında yaparım hep oda ıster ama oınada bır krem verırım ok. aman canım sende boyle yap..bu arada emın ol benım kuzum dunyanın en yaramazı hahaha takma adları kuzu yenı neısl cacuklaırn sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya aslında öyle de yapıyorum canım ama o an uyumuşken keyif yapayım dediydim ne bileyim başıma gelecekleri:)))

      Sil
  3. :)) ayy evet oluyo böyle şeyler..
    bizimkilerin bebekliği aklıma geldi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))değil mi biraz daha büyüse de şu uykular uzasa uyanmasa falan..

      Sil
  4. :)) maşallah kuzuya nasıl tatlı sakin uyuyor. :) maske keyfi o uyurken yapmak daha iyi olurdu diycem ama çocuk bu sağı solu belli olmaz:) çığlığı basmış...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım sen onun öyle uyuyor göründüğüne bakma.bir anda uyanıyor nasıl oluyor anlamıyorum ama bir anda değişiyor cuky varya onun gibi:)))şaka bir yana bebekle hayat böyle işte canları sağlosun..

      Sil
  5. Hastalık önceleri ya da zamansız uyuduklarında benimkilerde yapıyorlar aynısını.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sonrasında küçük bir rahatsızlık kendini gösterdi aslında ne kadar doğru demişsin:))sevgiler

      Sil