20 Nisan 2012 Cuma

SARELLE AŞKINA

Eşim tam bir sarelle tutkunudur.Kahvaltılarımızda baş köşededir hep saralle kavanozu.Nutella falan o kadar övülse de bizde sarellenin yerini hiç tutamadı.Kesinlikle daha başarılı çünkü.Denemediyseniz farkı hemen anlarsınız.
Neyse sarellenin reklamını yapmış gibi oldum ama konu bu değil aslında.Duru da sarelle hastası oldu çıktı.Onun hallerini paylaşmak istedim sizinle.Kahvaltısının sonunda mutlaka sarelleli ekmek yer hanfendi hatta yetmezse kavanozu böyle önüne ister:))





10 yorum:

  1. afiyet olsun durum.. çikolatalı pasta gibi olmuşsun.. sen şimdi öyle kal.. bende kahvaltı üstüne tatlı niyetine yicem seni..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaaaa dimi ya çikolotalaı pasta valla:):))çok güldüm buna sevgicim.tabiki yiyebilirsin teyzesi zira ben öyle yaptım

      Sil
  2. nasıl da yermiş Sarelleyi şirine :) haklı tabii benim de elime geçse bitiririm tüm kavanozu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende öyle canım çok seviyoruz ailecek:))

      Sil
  3. ilk fotoda çikolota sonrası duyduğu haz nasıl da belli:)çok tatlı gözüküyor ama cidden ya annesi senden kaldıysa bende yerim çikolata şirineyi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tam bir bayan değil mi,çikolatadan mutlu oluyor:))teşekkür ederiz teyzesi tabiki yiyebilirsin

      Sil
  4. cıkolatalı lopkumumm benımmm ay kım sevmez kı cıkolatayı..bız daha tatlı tek lokma vermedıkm zaten tanısacak dıye emınım benımmkıde boylle olacaktr bıraz daha buyuyunce:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa vermediniz mi hiç ben çoktandır veriyorum canım ya sen en güzelini yapmışsın

      Sil
  5. ayy tam yemelik olmuş .allah bağışlasın

    YanıtlaSil