23 Nisan 2012 Pazartesi

BOLAMAN


Karadenizin en sakin olduğu yer sanırım bolaman.Fatsanın küçücük bir beldesi.Doğu karadenizin başladığı bir yer.Yeşillikler deniz öyle güzel ki insan burada huzur buluyor.Yeşilin tonları görmelisiniz cam gibi derler ya o kadar net.İşte bu şirin yer bizim sıkça uğradığımız mekanlardan.Denize sıfır masalarda oturup pidemizi yiyoruz.Ayrıca çocuk dostu bir yer.Mama sandalyesinden ana kucağına kadar her şey var bizim gittiğimiz Yosun Kafede.Gerçi artık onlara ihtiyacımız kalmadı ama mini parkı var.Ayrıca kumun içinde o kadar rahat ki çocuklar diledikleri gibi düşüp kalkıyorlar.Hiçbir tehlikesi yok.Sanırım tek tehlikesi suya gitmeleri:))Cuma okuldan biraz canım sıkkın gelince eşimde gel seni bolamana götüreyim dedi.Orada huzur dolduğumu iyi bilir.Ayrıca bizim gibi bebekleri olan arkadaşlarımızı da çağırdık.O kadar eğlendi ki çocuklar.Rüzgar çıktığı için kalkmak zorunda kaldığımızda Duru'yu arabaya oturtamadık.Ağlamaktan helak oldu yavrum.Bizde burada bir marketin oyun sahası falan var oraya gidelim dedik.Neyse ki bu çocuklara iyi geldi.Orada da epeyce oynadılar.Bizde 7D sinemaya girdik arkadaşla çocukları babalarına bırakarak.Amanın o ne eğlence öyle çok sevdim.en kısa sürede yine gitmeliyim.Eve geç saatlerde döndüğümüzde kızım yorgunluktan hemen uyuyakaldı ve bende yayılarak Yalan Dünyayı ve Bir Kadın Bir Erkek dizilerini izledim.İşte böyle güzel bir Cuma oldu benimki.Herkese güzel hafta sonları.






6 yorum:

  1. Edacım ne güzel bir yermiş burası. Tadını çıkartmışsınız güzel havanında. Durucuğumda ne tatlı çıkmış fotoğraflarda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet mervecim çok güzel bir yer gerçekten deniz ve dopa içiçe derler ya aynen öyle canım

      Sil
  2. Ne güzel bir gün olmuş,keyfiniz bol olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel bir gündü gerçekten

      Sil
  3. cok keyıflı bır gun gecrmıısnız ne kadar guzel agız tadınız hıc bozukmasın bebekler buyuyunce hersey daha klaylasıyr gezmeler daha anlamlı gelıyordum emınım cunku suan bızım ıcın oyle degıl hahhaha:))) masallah sıze

    YanıtlaSil
  4. sağol canım amin.Duru çok hareketli bir çocuk değil canım o nedenle çok zorluk çıkarmıyor yani öyle arabasında durmamazlık yapmıyor dışarda.ama erkek çocuklar genelde durmuyormuş:))

    YanıtlaSil