19 Nisan 2012 Perşembe

BLOGGER ANNELER HEDİYELEŞMESİ

Blogger anneler kendi aralarında hediyeleşmişti hepimizin haberi vardır.İşte bu eşleşmede bana içimden geldiği gibi blogun tatlı sahibesi tatlı Esra'nın annesi sevgili Havva çıkmıştı.Aramızda bir mail karmaşası yaşansada zorla birbirimize adresimizi ulaştırsakda sonuçta hediyelerimiz geldi.Ben ancak bugün alabildim hediyemi.
Her biri ayrı güzel Duruyu ve beni ayrı ayrı düşünüp hazırlamış Havvacım paketimizi.Benim için güzel bir çerçeveye el emeğini koymuş.Çok ama çok beğendim eline sağlık canım.Ayrıca yine benim için güzel bir kitap kızım için de iki güzel kitap koymuş.Duru çok beğendi hemen inceledi.Buradan sevgili Havvaya çok teşekkür ediyorum.Bu güzel etkinlik sayesinde birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı bulduk.Seni tanıdığıma çok sevindim canım.Özenli hediyelerini severek kullanıcam ve Esrayı ve seni hatırlayacağım.İşte uzaklar İstanbuldan gelen hediyelerimiz.








6 yorum:

  1. Canım benim güle güle kullanın, okuyun...Beğenmene ayrıca çok mutlu oldum. nasıl da yakışmış prensesin odasına... Öpüyorum ikinizi de :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. havvacım çok beğendik hepsini kesinlikle odasına çok yakıştı eline sağlık bende sizi öpüyorum

      Sil
  2. güle güle kullanın canım :) uğur böceği,kelebek ve cırcır böceği olan kitap son zamanlarda bizim favori kitabımız Rüya'yla sürekli okuyup duruyoruz, umarım Duru da sever :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiz canım çok beğendik kitapları durunun hemen ilgisini çekti.ama benim okumam ilgisini hiç çekmiyor,ne güzel rüya dinliyor demekki bizimki resimlere bakmakla yetiniyor sadece

      Sil
  3. ay ay ay ben yerım onuuuu sevgıyle okusun kocaman olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kitap kurdu olacak galiba teyzesi.inşallah okuyarak büyür

      Sil