2 Nisan 2012 Pazartesi

BİTİRDİM, BAŞLADIM

 Sevgili mervenin yani benim incim blogunun güzel sahibinin bana yolladığı harika hediyelerden biri olan bu güzel kitabı zevkle okudum bitirdim.Kesinlikle çok keyifliydi.İnsanı yormayan bir hikayesi var.Üç annenin hayatlarını sade bir dille anlatıyor.O annelerde kendinizi bulabilirsiniz.Sevgili merveye bu kitabı benimle buluşturduğu için çok teşekkür ederim.
Ve bu da yeni başladığım kitabım.Asıl adı Atiye.Henüz 25 sayfa okudum çok yeni yani.Bakalım bu kitapla hangi serüvenlerde bulucam kendimi.Ben gündüz kitap okumak için fırsat bulamıyorum ama geceleri yatmadan evvel,çok yorgun olsamda biraz okuyup öyle uyuyorum bu benim ritüelim.Bir ara yani Durunun uykusuz olduğu zamanlada sadece başucumda dursalarda şuanda daha rahat okuyorum kitaplarımı.Sırada başka kitaplar var bekleyen.İnşallah hepsini okurum ve sizlerle paylaşabilirim.

4 yorum:

  1. Hadi bakalım bu kitap hakkıdaki düşünceni bekliyoruz merakla. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elbette paylaşırım canım sürükleyeci gidiyor,sanırım hemen bitireceğim

      Sil
  2. Edacım kitabı beğenmene çok sevindim :) Naşide Gökbudak'ın Hümeyra isimli romanını severek okumuştum bende, onu da tavsiye ederim cnm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım tekrardan teşekkürler o kadar işinin gücünün arasında bana yolladın bu kitabı.zevkle okudum.herşeyden önce senin emeğin var üzerinde.hümeyrayıda okuyacağım en kısa sürede o zaman

      Sil