21 Ocak 2012 Cumartesi

ŞU DAĞIN ARDI İRAN



Her kadının hatta genç kızın okuması gereken bir kitap.Bir çok açıdan değerlendirilmesi gerekli.Ben çok sevdiğim kitapları sürekli ona buna söylerim.Bu güzelliği o da okusun bilsin isterim.Bu da o kitaplardan biri.Çok kısa bir kitap.Bir çırpıda okunuyor.Bir gece okumaya başlayıp ertesi gece bitiriverdim.Yani toplam 2 gece sürdü.İşte o kadar sürükleyici.Hem de gerçek bir yaşam.Evlenirken gözü hiçbirşey görmeyen,kulağı hiçbirşey duymayan genç kızlar için mutlaka okunmalı diyorum.Eminim çıkaracakları çok fazla ders var.Bir yandan da siyasi gerçekler var.Ülkemizin şu hali de korkutmuyor değil beni.Neyse işte okuyup anlamak lazım.Böyle söylediklerim hep hava da kalır.Herkese tavsiye ederim.

6 yorum:

  1. ne demek kokoss kelebekcim mutlaka okumalasın eminim beğenirsin canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paylaşımınız ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Emeğimin en güzeli ödülü bu satırları okumak.Sizler sayesinde "Şu Dağın Ardı İran" 10.baskısını yapıyor.Yüreğinize,gözünüze sağlık!
      Emeklerinizin en güzel şekilde ödüllendirilmesi dileğiyle ve özgürlüğün tüm güzelliğiyle sevgiler sunuyorum.
      Meltem Vural

      Sil
    2. asıl ben size teşekkür ederim beni çok mutlu etti yorumunuz.böyle güzel bir kitap yazdığınız için elinize emeğinize sağlık çok beğendim bir çırpıda okuyuverdim.umarım sizden daha çok kitap okuruz sevgiler

      Sil
  2. Canım umarım benim yollayacağım kitabıda beğenirsin. Kargom hazır ama okullar tatil olduğu için teslim alamazsın diye göndermedim. Haftaya kargoya versem sana ulaşır sanırım.

    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. L@Lcim canım ya sen niye zahmet ediyosun beğenmezmiyim hiç ne kadar sevindim.Okula yollama ben mail atıyorum adresi hemen.Okula daha çabuk ulaşıyor diye onu vermiştim canım evin adresini şimdi mail atıcam.çok öpüyorum seni ve şimdiden çok teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil