13 Ocak 2012 Cuma

KAVALA KURABİYESİ






Geçenlerde eşim bir arkadaşa gitmişti onun da eşi bu kurabiyeden ikram etmiş.Eşim de bana şöyle güzel böyle güzel bayıldım falan diye anlatmıştı.Bu kurabiye bimden alınmış hazır bir kurabiye.Bende bir kurabiye helede hazır bir kurabiye nasıl bu kadar güzel olabilir ki dedim ve açıkcası eşimin abarttığını düşünmüştüm.Taki bugüne kadar.Bugün yolum bime düştü.Ben Cumaları bimdeki zımbırtıları seviyorum .Genelde bir göz atıyorum.Neyse bu cuma da şöyle bir bakarken bu kurabiyeyi gördüm ve hemen sepete attım.Eşimde istiyor iyi oldu falan dedim kendi kendime.Evde temizlik vardı bugün dip köşe temizlendi heryer.Bundan hiç bahsetmedim galiba Duruya annem babam bakıyor.Onlar haftasonu gidiyorlar pazartesi geliyorlar sağolsunlar canlarım benim.Neyse yarın Adanadan kayınvalidem ve kayınpederim geliyor annemlere de 3 haftalık bir tatil olacak.İşte bende bu nedenle temizliğimi cumadan yaptırdım.Ayyy nerden nereye geldim offf işte temizlikçi ablaya çay demlemiştim yanına da bu kurabiyeden koydum.Ablanın tepkisi ayyy bana bunun tarifini ver harika olmuş:)))))Bende tadayım dedim ve bayıldım harika cidden.Mutlaka deneyin 3.5 lira falan ama süper bir kurabiye herkese tavsiye ederim.Hele de sıcacık bir çay eşliğinde harika oluyor

2 yorum:

  1. Kavala kurabiyesi çok severim,Bim'e uğrayınca bakıcam hemen. Ne güzel paylaşımlarda bulunuyorsun canım,bir çok şey öğreniyorum blogundan.

    YanıtlaSil
  2. ben ilk kez duydum bunu.mutlaka dene beğeneceğine eminim.Ay çok teşekkür ederim canım nasıl sevindim yorumuna,blogumla ilgili böyle şeyler duymak beni çok mutlu ediyor.

    YanıtlaSil