25 Temmuz 2013 Perşembe

ADANA'DA ÇOCUK DOSTU BİR GÜZEL MEKAN

 Epey bir zaman önce Adana'da bu mekana gitmiştik.Ancak yazıyı yazmam o kadar uzun sürdü ki..Ben Samsun için sevdiğim beğendiğim çocuk dostu mekanları paylaşıyorum zaman zaman.E bütün yaz da Adana Mersin arası mekik dokuduğumuza göre burada da sevdiğim çocuk dostu mekanlardan da bahsetmeliyim diye düşündüm.Adanalı arkadaşların affına sığınarak bende naçizane fikirlerimi belirteyim istedim.Evet gelelim sadede..
Burası Hayal park denilen büyük bir alanın içinde yine hatrı sayılır büyüklükte güzel bir kafe.Her şeyden önce bizi en çok çeken yanı ise çocuklar için oldukça güzel olan oyun alanı.Hem oturup çayını kahveni içebileceğin hatta zengin menüsünden istediğini yiyebileceğin hemde çocuğunu yakından takip edebileceğin rahat bir mekan.Çocuklar için neler mi var,bir göz atalım.
Öncelikle artık birçok yerde bulunan yani lüks olmayan mama sandalyeleri mevcut.
 Daha sonra oldukça temiz olan tuvaletin içinde bulunan emzirme ve bakım alanı mevcut(ki çoğu kafede bulmak zordur) Ve tuvaletin içinde olması sizi hiç rahatsız etmeyecek kadar temizdi.

Ve tabiki büyük oyun alanı.


 Kaydırağın önüne koyulan bu mat beni fazlası ile tatmin etti mesela:))
Çok büyük bir alanda olması çocuksuz olanların daha uzakta daha rahat oturabilmesi ise ayrı bir güzellik.Malum çocuksuz insan bazen çok anlayışlı olmayabiliyorlar.Ayrıca bütün alanın renk renk rahat koltuklarla döşenmesi de hayli keyifli bir görüntü oldu bizim için. Kafenin iç dekorasyonunda bu aynayı çok beğenip sizler için fotoğrafladım.Bakalım beğenecek misiniz?
 Mono Kafeye genel bir bakışla yazımı sonlandırırken çocuk dostu bu mekana kocaman bir teşekkür ediyorum.Sevgiler..



12 yorum:

  1. güzel bir mekana benziyor belli ki siz de eğlenmişsiniz
    kalın sağlıcakla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gerçekten keyifli bir mekan sizde öyle sevgilerr

      Sil
  2. gerçekten harika görünüyor canım ama o harikaların içinde elbisesiyle bir harika vardı ki ben onu yer yer doyamam... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyyy teyzesi sorma gitsinn en sevdiği yerlerden bir burası küçük hanımın

      Sil
  3. hakikaten çok güzel bir yer
    Birgün Adana ya yolumuz düşerse gitmek isterim :)

    YanıtlaSil
  4. Eda cim gercekten guzel bir yere benziyor kaydiragin onundeki mat super dedigin gibi sen otururken cocuk rshatca kayabilir aynaya da bayildim iyi eglenceler ing.den yeni resimler bekliyorum oradan surekli takipteyim optum sizi cok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu düşünmüş olmaları ne güzel değil mi canım:))bende çok sevdim burayı.aynayı çözmek için biraz inceledim sanırım bambuları yapıştırmışlar güzel olmuş aslında denenebilir.sağol canım ig de daha çok takılıyorum zaten öpüyorum bende sizi

      Sil
  5. Adana'yı hep merak ederim,merak da güzelmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. adana yemesi içmesi gezmesi güzel sıcağı ise kaçılası bir yer:)))

      Sil
  6. Buradan tüm işletme sahiplerine örnek olsun. Ne kadar ince düşünmüşler. Bu arada Duru'ya tatil kesinlikle yaramış, kocaman olmuş ya:) Çok öpüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. esracım ne güzel değil mi ben de örnek alsınlar niyetindeyim.duru büyümüş müüü:))sevindim bunu duyduğuma hala çok iştahsız olsada büyüyor demekkii bir şekilde bende seni öperim canım

      Sil