14 Mayıs 2012 Pazartesi

ORTAYA KARIŞIK

Bazen bilgisayarın başına oturmaya bile fırsat bulamıyorum diyerek acındırma sözleri ile giriş yapayım dedim:))Hakikaten hayat sanki akıp geçiyor sürekli hareket sürekli koşturma derken birde bakıyoruz ki ne kadar çok olmuş.Tabi bu arada sizleri de takip edemiyorum.Elimden geldiğince etmeye çalışsam da olmuyor.Neyse bu hafta umarım daha sakin geçerde bende dilediğimce blogumla ilgilenirim.
Öncelikle herkesin anneler gününü kutlarım.Beni anne yapan canım yavrum için Rabbime binlerce kez şükürler olsun diyorum.Anne olduğum için bugünün önemini çok iyi anlıyorum.Canım annemi bizi yetiştirirken neler yaşadığını düşünüyorum hep.Hakkını nasıl öderim bilemiyorum.
Anneler günü dışında dünkü derbi evimizin gündeminde.Eşim fenerbahçe taraftarı.Dün maça dayanamayacağını anladığım için hadi kalk Samsuna gidelim dedim.Kızımızı anneme bırakıp attık kendimizi yolları.Samsun süperdi yine,herkes de bir heyecan bir coşku.Bizde şampiyon olduğumuz anda neler yapacağımızı falan planlamıştık.Arabada formamız bayrağımız atkımız falan duruyordu.Hatta eşim Cd doldurmuştu fenere ithafen.Çok güzel mücadele etmelerine rağmen şampiyon olamadılar.Elbette eşim çok üzüldü.Aslında ben BJKliyim ama inanın bende üzüldüm eş durumundan.Aşağıdaki resimler maç öncesi bekleyiş ve maç sonrası hüzün halleri.Sonuç olarak biz güzel bir gün geçirdik evde olsaydık eşim kalpten gidebilirdi.Böylesi daha iyi oldu onun için.Bu arada trendyoldan aldığım narçiçeği bluzum üzerimdeki.



bu maç öncesi bekleyiş
ve sonrası
Pazar günü annemlerden teyzemlere geçtik anneler gününü kutladık.Oradan ayrılıp Fatsa ya geri dönecekken babamın arabasını gördük tabi onlarda bizi.Annem hadi gelin size dondurma ısmarlayalım da öyle gidin dedi.Bizde geri döndük oturup keyif yaptık.Bu iş en çok zeynep duruya yaradı tabi.Dedesine tekrar kavuştu ve bol bol parkta oynadı.İşte böyle bir hafta sonunu daha bitirdik.


Bu arada size bahsedemediğim bir konu daha var.Ben diyetisyene gittim.Onu ve yeni beslenme düzenimi bir sonraki postta anlatıcam inşallah.Ayrıca yarın da pilatese başlıyorum.Hadi hayırlısı bakalım
Haftadan resimlerle postuma son veriyorum,uzun süredir bloglarınıza yorum bırakamadım arkadaşlar ama okumaya çalışıyorum hepsini teker teker herkese güzel haftalar

4 yorum:

  1. AA Harika canım başladın mı pilatese? Harika! Benim eşim pilates hocası biliyosun bişi sormak istersen hemen iletirim kendisine:) öpüyorum duru kuşumu ve seni!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah serapcım henüz başlayamadım aslında bu akşam inşallah.biliyorum canım eşini çok şanslısın evde bir plates eğitmeni olması nasıl bir duygudur ya:)çok teşekkür ederim canım bizde seni çok öpüyoruz

      Sil
  2. Duru Hanımın keyfi yerindeymiş yine :) öperim minik yanaklarından..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet cnm çok yerinde hanfendinin keyfi:)bizde öpüyoruz

      Sil