27 Mayıs 2012 Pazar

KIZ ANNELERİ BU POSTA BAKMADAN GEÇİN DERİM









Bu harika ciciler Zara Kids'den seçtiklerim.Her biri birbirinden tarz değil mi.Allahım iyiki de bulunduğum yerde Zara yok.Olsaydı herhalde bütün maaşı bırakır çıkardım.Çünkü çizgisi tam benim tarzım dolayısı ile kızımın tarzı.Hala benim istediklerimi giymesi ne güzel değil mi zira yakında bu değişecek ve kızçem kendi istediklerini giymeye başlayacak.Ben bu yaz için alacaklarımı belirledim.İnşallah Adanaya gittiğimizde almayı planlıyorum.Özellikle bir kot cekete analı kızlı ihtiyacımız var.Ayrıca o elbiselerden de Durişkoya edinmek istiyorum.Kız annesi olmak böyle bir şey işte,kendinden önce onu süslüyorsun.

6 yorum:

  1. Edacım kız annesi olmak gerçekten kendinden çok onu süsleme hali :) Zaradaki kıyafetler birbirinden güzel, hangisini alacağına karar vermek çok zor böyle olunca :)Galiba maaşı bırakıcaz gidince.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. CANIM BENDE ÇOK BEĞENDİM İYİKİDE DİYORUM BULUNUĞUM YERDE YOK.MAAŞ FALAN DA YETMEZ YANİ.ACAYİP PAHALI VALLA.İKİ PARÇA ALSAN LCW DE 10 PARÇAYA KARŞILIK GELİR FİYAT OLARAK:)

      Sil
  2. ah ah her yanımızda zara kids var desem abartmış olmam alışveriş merkezlerinde zor tutyorum kendimi, mazağazaya girinc..e gerçektenn bu yaz sezonuda şahane bende bakma fırsatı buldum ama fiyatlarıda bi okdaar şahane:) bir iki parçanın dışında şimdilik çok takılmamaya çalışıyoruz zaraya ama cidden hepsi birbirinde tarz analı danalı süslenmekte pek güzel oluyor ama ya :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AAYY NE KÖTÜ HAYATIM SENİN İÇİN BENDE GÖZ GÖRMEYİNCE GÖNÜL KATLANIYOR DURUMU HAKİM.eTRAFIMDA OLSA AMAN ŞUNU ALAYIM NE OLACAK Kİ DİYEREK DOLDURURDUM ELİMİ KOLUMU SONRA KASADA CÜZDANI BIRAKIR CIKARDIM:))HER BİRİ HARİKA AMA GERÇEKTEN TARZI ÇOK GÜZEL AMA FAZLA PAHALLI GEREK VAR MI TABİKİ BU KADAR ABARTILI FİYATLARA GEREK YOK.AMA BİR İKİ PARÇA ALINIR YİNEDE:))

      Sil
  3. ayyyyyyyyyyyyyyyyyy hıc begenmedım :))) hahhahahha

    YanıtlaSil