2 Mayıs 2012 Çarşamba

BEN KAHVALTININ HER HALİNİ SEVERİM

Eğer evde yemek yoksa hemencecik kahvaltı yapalım mı derim ben.Güzelce çay demlerim,kahvaltılıkları çıkarırım tereyağınada iki yumurta kırarım.Afiyetle yeriz.Çok severim akşam yemeğinde kahvaltı yapmayı.Yani akşam sabah farketmez her halini seviyorum kahvaltının.



16 yorum:

  1. ŞU İKİ SANDALYEDEN BİRİ BENİMMMİ. AMA BEN ZEYTİN DOMATEZ OMLET YEŞİLLİKLERDEN ÇOK YERİM HABERİN OLSUN.İYİ DÜŞÜN ÖYLE CEVAP VER.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaayy canım gel buyur senin olsun o sandalye.hepsini yiyebilirsin ne demek seve seve:)))

      Sil
  2. oy şahane gözüküyor ya o masa:)aynen hayatım sabah akşam çayım olsun kahvaltılıklarım olsun kolayberi başka birşey aramam..sade ben değil annem falan da aynıyız..E afiyet olsun ozaman hepimize;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel canım annende öyleyse benimde babam çok sever.eşimde yeni yeni sevmeye başladı:))yani yemek yapmadığım zaman mecbur kaldığı için:))sağol canım hepimize olsun

      Sil
  3. ay bende severim şekerim ya kahvaltı hatta yemek yapmak istemediğimde de imdadıma yetişirhemen

    bu arada eşlerimize bir selam bazı erkek illada yemek der fena yani :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi canım zaten kahvaltının esas amacı yemek yapamayan evin hanımını kurtarmaktır:))kesinlikle selam olsun o beylere

      Sil
  4. Edacım ne çok ortak yönümüz var böyle :) Bizde yemek olmasın, hemen kahvaltılıklardan bir öğün yaparız kendimize. Çokta keyifli oluyor valla. Çaysız bir gün düşünemiyorum zaten. Çoğunlukla haftaiçi evde kahvaltı yapamıyoruz böyle oluncada özlüyor insan. Akşamları telafi edebiliyoruz neyseki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel valla cidden birsürü ortak yönümüz varmış canım:)bende aynen çaysız duramam ve sabah kahvaltıyı bizde öyle ayaküstü yapıyoruz o yüzden bende özlüyorum

      Sil
  5. ben de kahvaltıyı her haliyle sevenlerdenim sizin de dediğiniz gibi, ama eşim genelde yemek yapamadığım zamanlarda hazırladığımı sanıyor oysa bizim kahvaltılarımız iki tencere yemekten daha çok emek istiyor... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaa yemekten daha zorsa valla uğraşmam heralde.benim için kahvaltı kaçış.iki yumurta kırarım ben genelde olur biter:))

      Sil
  6. oo karpuz bile var,sabah olsada kahvaltı etsek:)

    YanıtlaSil
  7. yazmadan geçemeyeceğim,ne zaman kahvaltıda karpuz yesem yanımdakıler sabah sabah yenmez yaa derlerdi.sende bendensin :)))

    YanıtlaSil
  8. Sadece iki gün kahvaltı edebilmemden midir bilinmez ben da bayılırım kahvaltıya..mesela bu akşam bizde kahvaltı var :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım ondandır çünkü doğru dürüst yapamıyoruz sabahın köründe özlüyoruz.afiyet olsun ozaman şekerim

      Sil