1 Ocak 2013 Salı

YENİ YIL HOŞGELMİŞ

Biz 2013'e sakin,huzurlu ve küçük ailemizle birlikte girdik.Ama öncesindeki haftasonu oldukça hareketli bir o kadar da eğlenceli geçirdik.Cumadan başladı bizim eğlenceler:))Cuma akşamı Samsunda gezdik tozduk eşimle,yeni yıl coşkusunu yaşamak istedik.Caddeler sokaklar ışıl ışıldı,tadını çıkardık.Çok yorulduk tabi..Ertesi gün Fatsadan çok sevdiğimiz arkadaşlarımız geldi.Onlarla da Samsuna gittik tüm gün ve gece dolaştık durduk.Alışveriş yaptık,kahve içtik güldük eğlendik.Arkadaşlarımız yatıya bizde kalacaklardı,sabahlara kadar oturduk.Ertesi gün hepimiz yorgunluktan ölüyorduk tabi ama çok eğlendik.Yani biz yılın sonunu epeyce hareketli geçirdik.
Zaten yılbaşı için özel bir programımız da yoktu.Dün akşam okuldan gelince de hazırlık için hızla mutfağa attım kendimi.Anneciğimle beraber hazırladık yemeğimizi, kurduk soframızı,koyduk nergisleri masamızın ucuna.Yedik yemeğimizi huzurla.Daha ne olsun, işte 2013'de bugünkü gibi huzurlu ve mutlu olsun.Minnoşum erkenden uyudu kaldı dedesinin kucağında,bütün yıl düzenli uyur mu diye düşünmedim değil:)))2012 çok hareketli bir yıldı 2013 daha sakin olur umarım.Herkese yeni yılın bu ilk ve güzel gününde mutluluk ve huzurlu bir yıl diliyorum.

9 yorum:

  1. 2013 hepimize şans, huzur, mutluluk getirsin. Ailenle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirmeni dilerim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim sevgili zümrem:))

      Sil
  2. mutlu seneler
    Rabbim gönlünüzdeki gibi bir yıl nasip eder inşallah
    bu arada Duru'nun gülüşü herşeye değer
    Muhabbetle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanada mutlu seneler canım umarım hepimiz güzel bir yıl geçiririz.duru nasıl kocaman gülmüş değil mi:))gerçekten gülüşü benim için dünyaya bedel sevgilerimle

      Sil
  3. Canım her şey gönlünüze göre olsun minnoşunla eşinle bütün sevdiklerinle,Duru 'cum çok güzel gülmüş Allah yüzünden gülücükleri eksik etmesin:)Samsun'un meşhut bir çiftlik caddesi vardı resimdeki yer orasımı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende aynı dilekelri senin ve güzel kızın ada için diliyorum canım.inşallah sizin içinde güzel bir yıl olur.samsunun çiflik caddesi meşhurdur doğru:))ama bu orası değil.lovelet avm.ama aslında niye çekmemişim çiftliği diye düşündüm şimdi,sevgiler

      Sil
  4. evde sevdiğinle,sevdiklerinle girilen yılbaşından güzeli,huzur vereni yok ..bende kızımla başbaşaydım :)sizde çok güzel gözüküyorsunuz çok sevdim resimleri,mutlu,huzurlu güzel yıllar hepimize inşallah :)öpüyoruz adaşımızı ve seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım benim,en güzeli bu bencede.bende baktım şimdi yeni yazına ve bayıldım ya resimlere.ne güzel giymiş süslenmiş ana kız takılmışsınız.özeniyorum vallahi size:)bende aynı dilekelri sizlere yolluyorum canım duruyuda kocaman öpüyorum.

      Sil
  5. canım benım 2013 sıze sans ve huzur getrsın her karenız cok guzel zaten sen ve kızın sahanesınız...

    http://www.kelebegingozunden.com/2013/01/hediyeeee-varrrrrrrr.html

    YanıtlaSil