27 Ocak 2013 Pazar

KISA KISA

Madem uzun soluklu yazılar yazamıyorum bende kısa kısa konuşur susarım gerisini fotoğraflar anlatır.
Çok şükür ki dört gözle beklediğimiz tatil sonunda geldi.Cuma günü eski okulumda son günüm yeni okulumda ilk günüm oldu.Vedalaşma ve tanışma.Ne çok yaşıyorum son zamanlarda.Fakat lisede olmak bana farklı hissettirdi,ne bileyim daha iyi geldi şimdilik.Ama bir daha böyle güzel resimleri hediye alamayacak olmak da içimi burkmadı değil..
Geçenlerde bir akşam eşim ve kızım eve geç geldiler.Eşimin işi vardı dolayısı ile Duruyu geç aldı.Bende okuldan gelince kendime özel tavuklu soslu makarna yaptım.Televizyonun karşına geçtim afiyetle yedim.Uzun süredir kendim için özel hiç bir şey yapmadığımı fark ettim.
Her Pazar yakınlarımızdaki bir kafeye gitmek adetten oldu.Duru her gittiğinde kocaman bir çocuk gibi sandalyeye oturup garsondan pasta ve ayran istedi ve güzelce yedi.Ve anne baba olarak bizi gülümsetti:)
Yine her pazar kafenin yanındaki parkta oynamakta ritüelimiz oldu.Anne kafede oturup çay içti duru parkta baba ile eğlendi.Burada havalar oldukça iyi olsa da lahana gibi giyinmekten hala kurtulamadı.
Artık saçları da uzadı.istediğim gibi ikili toplamak beni çok sevindirdi.Duruya da farklı bir hava verdi.
Ve yaramazlıkta bu hafta üst seviyedeydi.Bir zıplama merakı içinde uzun süredir.Koltuk,yatak ne bulduysa saatlerce zıplayabilir.
 Parkta çekilmiş bu resmi gördüğümde saçlarımın hali beni mahvetti.Beyazlarım çoktu çok olmasına ama bu kadar sırıtıyormuş dedirtti.Acilen bakıma girme alarmı verildi.
Son olarak bu tatil benim için hızır gibi yetişti.Eşim Adanaya gitti.Bol bol kendime vakit ayırmayı dinlenmeyi umuyorum.İnşallah umduğum gibi de olur.
Yarın tatil olmasından dolayı benim için gerilimsiz bir pazar akşamından selam eder Pazartesinizin sendromsuz olmasını dilerim..

10 yorum:

  1. Duru'nun yeni saç modeli harika olmuş canım,oh ne güzel 15 gün tatildesin Duru ile bol bol vakit geçirmek tatilin en eğlenceli kısmı olsa gerek öpüyorum ikinizi de:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değil mi:))koca kız oldu saçlar bir türlü uzamadı.neyseki iki tane olacak kıvamda şuanda.çok şükür canım tatilde olmak harika tadını çıkarıyorum kızımla bol bol vakit geçirmek istiyorum.bende öpüyorum ada ve seni

      Sil
  2. Yanlışlıkla Çınar postunun altına da aynı yorumu bıraktım :) ben resimleri göremiyorum sanırım bilgasayarımda bir sorun var.Yeni okulun hayırlı olsun ve bu arada zıplamayı seven oğlumla yaptığımız bir aktivite, belki hoşuna gider Duru'nun :) http://emreylehayat.blogspot.com/2013/01/sekillere-zplamaca.html#comment-form

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. acaba herkeste aynı şekildemi ki ilknurcum ama sanırım görünüyor sorun sende olabilir.çok teşekkür ederim umarım hayırlı olur.aaa bakayım hemen sevmez mi bayılır eminim

      Sil
  3. durişkomun o saçlarını tek tek yerim ben. Gülüşü çok güzel çıkmış canımın. Bu arda edoşum kendine ayırdığın o güzel vakitlerden biraz bana da göndersene benim vaktim hiç yok ya :) öpüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha teyzesi artık gördüğün gibi ikili üçlü modeller yapıyoruz:)))o kendime ayırmaya çalıştığım vakitle pek az oluyor canım biliyorsun duru pek rahat bırakmıyor malesef..ama senin hiç vaktin olmadığı kesin malum tosuncuğum da pek rahat durmuyor

      Sil
  4. İyi tatiller arkadaşım, inşallah çok güzel dinlenirsin. Arada yaz olur mu özletme kendini. Duruşun yeni saç modeli nede sevimli olmuş :) Öpüyorum sizi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol mervecim inşallah dinlenebilirim:))tabi yazıcam blogumu ihmal edermiyim bol bol yazmayı planlıyorum.yeni saçalrımızı bizde pek sevdik:))

      Sil
  5. İYi tatiller canım benim ne güzel bir paylaşım güzel özetlemişsin :)çocuklu bloggerlar için en güzelidir resimli post ben daha çok seviyorum uzun yazıları genelde okuyamadan geçiyorum çünkü Duruşu öpüyorum çook kendini güzel şımart arkadaşım bu fırsatlar nadir ele geçer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım özetlemek işime geldi vallahi.pek pratik hiç yazı girememktense böylesi daha iyi oldu:)aynen öyle ana kız mayışıp duruyoruz evin içinde ohhh mis gbi.bende sizleri çok öpüyorum canım

      Sil