23 Temmuz 2012 Pazartesi

ZEYNEP DURU 2 YE GELİRKEN

2 yıl.Benim için eşim için hatta ailemizdeki herkes için çok değerli bir iki yıl.Güzeller güzeli meleğimin dünyaya gelmesi tam iki yıl önceydi.Ne garip inanamıyorum.İlk yaşında yazlıktaydık özenli bir kutlama yapamadık.2. yaşındada yazlıkta olacağız ve yine arkadaşlarımız eşimiz dostumuz olmadığı için güzel bir kutlama yapamayacağız.Çünkü benim için eş dost çok değerli ve birlikte olunca anlam kazanıyor böyle olaylar.Bu nedenle kızıma daha sonra bir parti yapmayı planlıyorum.Hazırlıklara başladım sayılır.Ayrıntıları planlıyorum kafamda.Bir kaç siteden beğendim tabak bardak vs.Fuşya-beyaz temalı olsun istiyorum.Umarım planladığım gibi olur çünkü tayinimiz çıkacak mı yoksa fatsada mı yaşamaya devam mı edeceğiz ve doğum günü bu iki şehirden hangisinde ve hangi koşullarda olacak zaman gösterecek bize...


20 yorum:

  1. Sağlıklı,mutlu huzurlu güzel yaşlar diliyorum Duru prensese :)) Partiyi de bekliyorum :)Umarım her şey gönlünce olur canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım.partinin bütün detaylarını fotoğraflıcam inşallah yaptığımızda aama biraz daha var bu işe malesef elde olmayan sebeplerden.

      Sil
  2. Daha nice mutlu yılları birlikte huzurla karşılayın inşallah:))

    YanıtlaSil
  3. edacımmm bizde yaklaşıyoruz 2 ye parti temaları uçuşuyor benimde kafamda:))herşeyin gönlümüzce olması dileğiyle canım:)güzzell duruma da sağlıklı hayırlı,nice nice güzel yaşlarr inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah canım sizde aynı şekilde nice nice yaşlara.o zaman sizin partinizide heyecanla bekliyoruz.umarım istediğimiz gibi yapabiliriz:))

      Sil
  4. Sağlıklı, mutlu nice uzun, upuzun seneler diliyorum. İyi ki doğmuş prenses;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çoook teşekkür ederim inşallah upuzun ömrü olur kuzumun:)

      Sil
  5. minik bebiş artık büyümüş maşallah nice mutlu hayırlı,sağlıklı,başarılı yılları olsun inşallah.Gerçekten zaman hızla ilerliyor benimde oğlum 13 gün sonra 2,5 yaşında olacak partini merakla bekliyor olacağım, benim bloguma bakarsan şubat 2011, ve şubat 2012 oğluma hazırladığım partiler var eksikleri olsada nacizane fikir vermesi açısından göz atabilirsin herşeyi evde kendim hazırladım... izleyicinizim artık yakından takiptesiniz :)

    sevde
    http://partivakti.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet inanamıyorum ama gerçekten büyüdü minik kuşum.zaman hızla geçiyor bizde bakakalıyoruz aslında.partimize biraz daha var anlattığım sebeplerden dolayı.inşallah alnımızın akıyla çıkarız:)senin partileri de okucam hemen tabiki fikir verir mutlaka çok teşekkür ederim.bende takibindeyim artık sevgilerimi yolluyorum

      Sil
  6. duru büyümüş artık:) Sağlıklı,mutlu nice yıllara nice kutlamalara inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım çok şükür büyüdü:)güzel dileklerin için teşekkür ederim

      Sil
  7. Tatlı Duru, yeni yaşın yepyeni güzellikler getirsin sana ve ailene :) İyi ki doğmuşsun. Senin büyümeni büyük bir keyifle takip ediyorum. Allah sağlıklı güzel ömürler versin.
    Öpüyorum çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiz merve teyzesi siz bizden kısa süre önce kutladınız:)amin canım hepimizin çocukları sağlıkla büyüsünler

      Sil
  8. Yaaaaa ne cabuk geçti dimi ece....insan inanamıyor..bizimde 4 ay kaldı şaka maka..
    Rabbim bahtını güzel etsin yüzü gibi güzel ismi gibi duru bir ömrü olsun inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemde nasıl....gerçketen inanamıyorum bende.amin canım güzel dileklerin için sizde sağlıkla girin inşallah yeni yaşınıza

      Sil
  9. ınanmıyorum ne cabuk..ıstersen kuzum ıcın yaptıgım tum hazırlıklara bakabılırsın :) kocaman sevgıler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım sağol inceledim zaten seninkini yol gösteriyor bana

      Sil
  10. Yeni yaşı sağlık ve mutluluk getirmisin minik kuzuya.Bloğunuzun yeni takipçilerindenim, bize de beklerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiz inşallah bütün kuzular mutlu olur yeni yaşlarında.tabiki bende geliyorum ziyarete sevgiler

      Sil