17 Temmuz 2012 Salı

YOL HALLERİ

Zonguldak yollarını gidip geldik biz düğün için.Bu yolcukta Durudan oscarlık bir performans bekliyorduk eşimle.O nedenle giderken sabah saat 04:00de yola çıktık.Sırf uykuda olsun bir süre diye.Ama arabaya indiğimizde Durucuk uyanmıştı zaten.Neyse ki Fatsadan çıkıp Ünyeye yaklaşırken tekrar uykuya daldı.Böylece yolculuğumuzun ilk aşamasını atlatmış olduk.Saat 07:00 tekrardan uyanan durişko hiç sorun çıkarmadan bir süre daha ilerledi ve biz kahvaltı için mola verdik.Canım kızım beni çok şaşırttı gidene kadar hiç sorun çıkarmadı,koltuğunda usluca oturdu uyudu uyandı ve biz gidip gelirken çok rahat ettik.Kızıma inanamadık.Galiba benim akıllı kızım büyüyor:))Haftaya Adana yolculuğu var bakalım bu söylediklerimi geri alacak mıyım.Umarım almam.Babamız oscarı adana yolunca alır diyor:)Bakalım...Şimdi geri dönüşteki yol hallerimizle sizleri baş başa bırakıyorum.Bendeki perişanlığa aldırmayın çok yorgun ve uykusuzdum ve duş bile almadan yola çıktık.Saçlarımı açmak için hala uğraşıyorum:)
Oto koltuğu iyi bir icat ama terletmeyeni var mı acaba?

Molalarda parklı dinlenme tesislerini tercih ettik.Bol bol sallandı oynadı ve yoruldu meleğim
İlk ojemizi sürmüştük fotoğraflayacak vakti ancak arabada bulduk.Ana-kız pembelendik.
Pepeeeeeeeeeeee demek istiyorum,sen ne güzel bir molasın anne için:)

Sıkılma ibaresi görünce hemen Pepee imdadımıza yetişti.Lap topa yüklemiştik videoları daha önceden Duruyu epey idare etti.

11 yorum:

  1. yolda çocuklar çok sıkılıyor.babamızda arabamızın koltuk başlarına ekran taktırdı.bizde pepe seyrediyoruz yolda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok sıkılıyorlar gerçekten ama haklılar onlarda biz bile dayanamıyoruz onlar neyapsın.koltuk başlarına ekran fikri güzelmiş eşime ileteyim hemen biz lap top yoksa navigasyondan izletiyoruz pepeeyi

      Sil
  2. edacım arabadaki hallerine bayıldım durunun :))nasıl tatlıı çıkmış aynen hayatım pepee ne güzel bir kurtarıcı değilmi Ayşeye ve Kıraça teşekkürü bir borç bilirim minik bir fındığın annesi olarak :))Ojeli ayaklar sizinde çokk güzel çıkmışş bu yaz oje açılışlarımızı yaptık desene :))Adana yolculuğunda da Durununn aynı uyumu göstermesini ve kolayyy vede keyifli bir yolculuk geçirmenizi temenni ediyorum canım :))güzell tatiller :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende minnettarım canım bu ara kayuyuda sevmeye başladı biraz biraz hatta bu sabah dayuuu ve pepee arasında seçim yapamadı onu açıyorum dayuuuuu diye bağırıyor öbürünü açınca peepee diye bağırıyor:)siz oje işini aşmışsınız ama elif duruyla renk renk sürüyorsunuz:)bizim ilk oldu bizde narçiçeği ile devam etmeyi düşünüyoruz canım.umarım hayatım bakalım göreceğiz durunun performansını öpüyorum duruşla seni

      Sil
  3. ayy ben zonguldaklıyım,biz de zonguldak yollarındaydık geçen hafta:)duruya çok özendim,benim kızım ne zaman büyüyecek de arabada sorun çıkarmadan gidebileceğiz acaba?yoksa Duru daha küçükken de mi sorunsuzdu yolculukta ,bileyim de ümitlenmeyeyim gelecek için:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaa bizim gelinizmizde zonguldaklı daha doğrusu filyoslu oraya gittik aynı yollardaymışız demek:)duru küçükken çok zordu canım yollarda aman Allahım geçen yıl ki adana yolculuğu kabustu bizim için mahvolmuştuk kustu falan mızır mızır hiç durmadı gidene kadar perişan olduk.ama büyüdükçe kesinlikle daha iyi oldu.hele de parklı yerlerde durup onu yorunca hemen uyuyuverdi.eminim senin kızında büyüdükçe daha rahat olacak yolculuklar

      Sil
  4. valla iyi idare etmişsiniz.Bu arada navigasyondan nasıl izleniyor pepe ?? öğrenirsem süper olur bizim içinde yollarda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. navigasyona pepee nin videolarını yükledi eşim.yükleniyormuş öyle birsürü yükledik zonguldak yolunda navigasyona ihtiyacımız olduğu için ondan izletemedik ama normalde huysuzlaşınca eline veriyoruz oradan izliyor.kolay sanırım video yükleme işi.sizde yükletip rahatça izletin sevgiler

      Sil
    2. Deneyeceğiz bidahaki sefere bakalım , yaşasın blogger kardeşliği :))

      Sil
  5. Yolculuklar bizim için bile zor çocuklar ne yapsın..ama tebrik ederim Duru'yu alnının akıyla atlatmış yolculuğu :)) Anne kız ojelerinize de bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle gerçekten çok zor umarım devamı gelir bu iyi yol hallerinin:)ojelerimiz içinde teşekkürler

      Sil