4 Temmuz 2012 Çarşamba

HEY GİDİ KARADENİZ

Hava bir bakarsın yaz bir bakarsın kış.Temmuz ayı girdi güzel ülkemde heryer günlük güneşlik bizse değişik ruh durumlu karadeniz havasına göre şekilleniyoruz.Dün çektiğim görüntüye bir bakın.Bu görüntülerden sonra fırtına çıktı gerçi.Deniz öyle bir renk değiştiriyor ki biz bile hızına yetişemiyoruz.Ama artık bir karar ver canım karadenizim ne giyeceğimizi şaşırdık sayende!diye yazmıştım dün akşam.Bu postu hazırlarken güzel Samsunumun bu hale geleceğinden hiç haberim yoktu.Bu sabah bir baktım ki Samsun sular içinde kalmış bir sürü insan selde ölmüş.İnanamadım çok ama çok üzüldüm.Kardeşimde samsunda oturuyor onun için endişelendim.Neyse ki iyiymiş.Ama bu garip hava gerçekten hayra alamet değildi,şu renklere bir bakın denizde.Bugünde daha berbat denizin hali onu çekip koyamadım balkon rüzgardan uçuyor.Umarım bu hava hemen uzaklaşır güzel memleketimin üzerinden.Allah kimseye böyle felaketler yaşatmasın bir daha,doğal afetlerle baş etmek gerçekten çok zor.


4 yorum:

  1. Karadenizi cok severim ancak yazını dehıl yaz yaz gıbı yasanmalı dıye sanırım :(( cok sınır bozucu boyle havlar umarım kı artık sıcacıkk mıssssss gıbı gunlerınız olur Durusu kocaman optum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değil mi canım doğru diyosun yaz yaz gibi yaşanmalı.sanırım bahar ayları güzel karadenizin sonbahar ve ilkbahar gerçi kışıda çok sert geçmez ama.umarım canım bizde sizi öpüyoruz kızımla:)

      Sil
  2. Samsunda oturuyoruz biz ailecek ve gerçekten sel tam bir felaketti :( Allah bir daha göstermesin dediğiniz gibi Aminn!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tam anlamıyla felaket bencede.ama şimdide atakum olmuş öyle.acaba belediye ayaktamı uyuyor diye düşünmeye başladım yani bunun önlemi alınamıyormu.inşallah bir daha göstermez Allah hiçbirimize

      Sil