28 Temmuz 2012 Cumartesi

E BEBEK KUAFÖRÜ

Durunun saçları artık içinden çıkılmaz bir hal almıştı.Şekilde görüldüğü üzere ne tarak ne şampuan ne de saç kremi tarzı şeyler bu karmaşayı çözemiyordu.Gece uğraşıp güzelce açtığım bir tutam saç sabahları birbirine dolanmış halde karşıma çıkıyordu.Hem bu nedenle hem de Adananın kara sıcağı nedeniyle hem de e bebek mağazasındaki bebek kuaförü afişini gördüğümüzden kararımızı verdik.
Önce realde e bebek mağazasına uğradık.Saç kesiminin yapılacağı alan oldukça hoştu.Oyuncaklarla doluydu hatta oturacağı sandalye, sandalye değil,akülü arabalar varya işte onlardandı.Zaten duru bütün bunları görünce hiç gıkını çıkarmadan oturdu ve oyuncaklara daldı.Kesecek olan bir erkekti ve eli de oldukça pratikti.Kısa sürede kesti saçlarını Durişkonun.Oh dedik vallahi eşimle birlikte.Zaten çok zayıftı saçları şimdi biraz daha güçlenir diye umuyorum.Neyse asıl söylemek istediğimse fiyatıydı.Kısacık saçına 16 lira verdik.Azıcık içime oturmadı değil.Öğretmenevinde sadece 4 liraya kestirmiştik bir önceki seferde.Sanırım o yüzdenJ Ama işte sorunsuz hallettiğimiz için değdi dedik eşimle.Birde makas steril edilmişti makinenin içindeydi.Buda artıydı benim için.Tabi bununla kalamadık Duru oradan bir puset kaptı.Onu da almak zorunda kaldık ve mağazadan çıktık.
Bu arada Adananın korkunç sıcağına daha fazla dayanacak gücümüz kalmadığı için mersindeki yazlığa geçtik. Bura da sıcak tabi ki ama nispeten daha iyi.







12 yorum:

  1. eda yerim ben onu ya nasıl güzel oturmuş benimkinin de arabayı görmesi yeterli sıfırada vurdurabilirdik bizz:)))ben daha kestirmedim hiç bi bebekliğinde dolanan saçlarını alelade kendim accık kesmiştim :) onun dışında hala doğduğu saçlarla kuzum uzatmayı planlıyoruz bakalım kısmetse :))ama adanada verilebilecek en güzel kararı vermişsiniz o ayrı çok sıcakkk çokkk :))

    YanıtlaSil
  2. hahahaaaaa hadi ya elif duruş arabalara pek meraklı demekki:)zaten ben elif durunun saçlarına bayılıyorum maşallah çok güçlü oyüzden sen kestirme ihtiyacı duymamışsındır.ben kestirmeyi hiç istemiyorum aslında ama eşim ilerde bizden hesap sorar benim saçlarım niye buu kadar güçsüz diye diyor.bizim ikinci oldu ilkinden sonra biraz güçlenmişti şimdi daha iyi olur sanırım.ama bende daha kestirmicem kız çocuğu insan saç istiyor:))ama tabiki seneye adanaya geldiğimizde yine aynısını yaparmıyoz orası meçhul işte.sıcak insana herşeyi yaptırıyor canım öpüyorum duruşla seni

    YanıtlaSil
  3. Canım ne iyi yapmışsınız ya rahatlamıştır Durucuğum. Sürekli saçlarını toplamaya çalışıyorum İncinin yoksa isilik oluyor hemen :/ Daha güçlü çıkar inşallah yeni saçları. Öpüyoruz sizi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mervecim bunu yaptığımz halde alnı isilik oldu yapmasak demekki nasıl olacaktı.inşallah canım sende dikkat et inciye bu sıcakta bize bile fazla bu saçlar canım

      Sil
  4. aferin benim uslu kuzuma.. hiç yaramamazlık yapmamış.. bizde geçen yaz başı kestirmiştik.. şimdi baya uzadı, kıyamıyorum.. bakalım.. nereye kadar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yapmadı teyzesi yapmadı içinde oyuncak puseti kaptı:)))bende kıyamadım sevgicimde işte mecbur kaldık dilanın saçları güçlü sanki durunun çok zayıftı.iyi oldu snaırım :)

      Sil
  5. :)) Çok iyi düşünmüşsünüz canım ,saçlar kesilirken Duru'nun keyfi yerinde :)) Mersin fotolarını da merakla bekliyorum ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım duru hafifledi valla:)mersin fotoları gelecek en kısa sürede öpüyorum

      Sil
  6. durusummm senın saclaırn gıtıtmı:)) rahatlamıstr sıcaktan ohh ıyı olmus:))

    YanıtlaSil
  7. sıhhatler olsun...sırma sırma saçları olsun..maşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol aminnnnnnn inşallah olur kuzumun sırma sırma saçları

      Sil