28 Haziran 2012 Perşembe

SEMİNER GÜNLÜĞÜ


Kocaman bir offff demek istiyorum.Okullar kapandı malumunuz ama biz öğretmenler halen okullara gidip seminer çalışması yapmaktayız.Bir kere neymiş öğretmenler 3 ay tatil falan yapmıyorlar buna bir açıklık gelsin.Neyse ilk iki hafta herkes işini gücünü halletti,evraklarını teslim etti sene sonu işlerimizi falan bitirdik.Ancak bu üçüncü hafta gerçekten gereksiz oldu.Ne yapabiliriz ki okul bitmiş okul işleri bitmiş.İşte öylesine sırf saçmalamak adına üçüncü haftayıda geçiriyoruz.bu ülkede herşey sırf yapılıyor demek için yapılıyor başka bir amaç yok.Ne diyelim ki işte kuzu kuzu gidiyoruz.En sonunda okulun arka bahçesinde oturmaya karar verdik arkadaşlarımla o arada da fotoğraf çekindik.Elbisemi LCW den sadece 29 tl ye aldım.ben çok beğendim.aslında kemeri koyu kahve ama ben siyah taktım bugün.Sandaletlerimle uyumlu olsun diye.sevgiler

12 yorum:

  1. elbiseni çok sevdim hayırlı olsun diyelim arkadaşım nihayete ermiş okul günlüğü :) alışveriş sepetime ekleyebilirim elbiseni çok hoş vede çok uygun yeni cicler alma zamanım geldi benimde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sonunda bitti canım ya ohhh dedim valla.bencede ekle sepetine çok rahat giy çık.birde pembe laciverti vardı onuda beğendim aslında.sende al canım rahat rahat giy öpüyorum

      Sil
  2. Edacım çok beğendim elbiseni, güle güle giyin. Çokta yakışmış bu renkler sana. LCW de bende her gittiğimde güzel birşeyler buluyorum.
    Umarım güzel bir tatil yapar bütün iş stresini atarsın üstünden. Durucuğumu ve seni çok öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mervecim çoook teşekkür edrim canım.bence lcw yi seviyorum mutlaka buluyorum birşeyler hemde çok uygun.sonunda tatile girdik çok şükür darısı sizlere bence inciyi ve seni kocaman öpüyorum

      Sil
  3. Canim olsun son hafta en azından ;) elbisen de yakışmış cok;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler serapcım sanada iyi tatiller canım

      Sil
  4. ah bende şu seminer konusunda söylediklerine katılıyorum..size eziyetten başka birşey değil gerçekten..
    elbisende pek bir çıkmış.. bu akşam gidicem lcw ye.. ben de bi bakayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değilmi canım ya ohhh be valla öğretmen olmayıpta bunu anlayan kişi sayısı çok az.lcw ye bak bak mutlaka pembeliside vardı bunun oda güzeldi hemde ucuz:)

      Sil
  5. Hadi geçmiş olsun.Hayırlı tatiller.Ben de öğretmenim.Çok iyi anlıyorum sizi.İnsan kendini çok afedersiniz ama-salak- gibi hissediyor seminer dönemlerinde."N'apıyoruz biz yaaa!"diyor insan.Eylüldeki seminer hazırlıklarla filan geçiyor da,Hazirandaki hiç çekilmiyor.Bilmeyenlerin dikkatini çekerim.Öğretmenlerin tatili 1 Temmuzda başlar,1 Eylülde biter.Ayrıca öğretmen saatle çalışmaz.Çünkü öğretmen 24 saat ve heryerde öğretmendir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler.kesinlikle helede bu üçüncü hafta tam salak muamelesi gördük değil mi abuk sabuk sunumlar seminerler ayyy sırf vakit doldurmak için bomboş işler.neyseki çok şükür bitti gerçekten sabrımızda bitti değilmi.bu dediğini anlayan insan sayısı çok az değilmi.hepimize geçmiş olsun:)

      Sil