12 Haziran 2012 Salı

BURALARDAYIM

Son zamanlarda o kadar yoğunum o kadar yorgunum ve de o kadar hastayım ki sevgili arkadaşlarım blogumu fazlası ile boşladım,farkındayım.Aslında karneleri verdik derin bir oohhhhhhh beee dedik demesine ama seminer dönemide biraz yoğun geçeceğe benziyor sevgili milli eğitim bakanımızın gereksiz istekleri sayesinde.Bende 2 tane seminer istedi müdürümüz.Onları hazırlamakla uğraşıyorum.Onun dışında haftasonundan beri eşim ben ve sonunda minik kuşumuzda hastayız.Resmen çocuğa bizden hastalık geçti ya engel olamadık.Kafayı kaldıramıyorum ben şimdide minik kşum.Bu sabah saat 5 te uyandı ateşler içinde.Biz neyse de çocuğun hastalığı çok zor oluyor.Zaten yeterince az olan yeme içme tamamen bitti diyebiliriz.Sırf ilaç içirmek adına zorla bişeyler yediriyoruz.Umarım hepimiz kısa sürede iyileşir ve eski neşemize kavuşuruz ailecek.Tabi  hastalık dışında  günlerim çok yoğun geçiyor.Bu hastalık sebebiyle biraz ara vermiş olsamda yarın tam gaz devam edicem.Perşembe günü kızlarla havuz hamam sefası yapıcaz.İşte bu bana çok iyi gelecek.Herkesin aynı dilde güldüğü bu dünyadan size kocaman sevgiler...

8 yorum:

  1. Geçmiş olsun.Acil şifalar ve kolaylıklar.O tempoyu nasıl özledim. ah ah. varlığı bir dert, yokluğu yara :(

    Tek kaçak ben değilmişim sevindim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım ama bazen yoruyor bu tempo ve sonunda işte böyle düşüveriyor insan.bende kaçağım bu aralar:))

      Sil
  2. çok çok geçmiş olsun.inşallah bir an önce iyileşirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. çok geçmiş olsun canım benim çarçabuk toparlanırsınız inşallah...aynı yoğunluk bizde de var zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bir günü 48 saate çıkarsalar ii olacak :)duru kuzumuda çok öpüyorum Rabbim şifa versin kuşuma..resim çok güzel buarada bizden de size sevgiler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canıım sağol umarım.bugün bir parça daha iyi durişko bende tabiki:)gerçekten bana da yetmiyor o kadar koşturma halindeyim ki bazen bu enerjiye kendime şaşırıyorum:)))

      Sil
  4. Edacım çok geçmiş olsun :( İncide geçen hafta çok ateşlendi. Çocuklar hasta olunca bütün düzen değişiyor. Umarım çabucak toparlanırsınız.
    Sevgiler bizden de!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım benim.bizim hastalığımız neysede dediğin gibi çocuğun ki çok zor oluyor.biraz daha iii bugün öpt

      Sil