10 Mart 2015 Salı

SON GÜNLERDEN:27.HAFTA

Hamileliğimin son dönemecine yavaş yavaş yaklaşıyorum.Aylar nasıl geçti, karnım ne zaman büyüdü ben bile hayret ediyorum.Minik kızım oldukça hareketli bir bebek ama nedense iç sesim onun çok uslu bir kız olacağını söylüyor.Nedenini bilemiyorum ama öyle hissediyorum.Hamileliğin en güzel aylarını oldukça enerjik biçimde geçirdim diyebilirim.O kadar ki ev işlerini hala yapabiliyorum.En son tuvalet-banyoyu neredeyse kırkladım mesela:))Bazen Duru'yu kaldırmam gerekiyor zor durumda kalıyorum,özellikle arabaya bağlarken koltuğundan kendi inemiyor bir türlü koca danam işte öyle durumlarda kaldırıyorum.Korkuyorum tabi dikkat etmeye de çalışıyorum ama işte ilki gibi olmuyor.Çok kilo da almadım koşturmaktan.Herkes öyle diyor diğer hamileliğime kıyasla.Bu hamileliğim elbette daha yorucu bir hayat temposu içinde geçiyor.
Canım çok fazla şunu bunu çekti diyemeyeceğim ama geçenlerde vişne yemeği çok istedim.Dondurucuda yazdan kalan vişnelerim vardı çıkardım ve afiyetle yedim.Birde genellikle dondurma yemeyi seviyorum.Boğazımdan korkmasam kutu kutu yerdim.Hayatımın hiçbir döneminde şımarık bir insan olamadım,olmayı isterdim aslında.Gece vakti şunu isterim bunu isterim falan demeyi..Ama dediğim gibi olmadım işte.Bu hamileliğimde böylece geçip gidiyor işte hiç şımarmadan,oflanmadan,nazlanmadan:))7.aya sayılı günlerim kaldı umarım bu aylarda diğerleri gibi geçer ve mutlu sona sağlıkla kavuşuruz.
                                                                                                                         Sevgiler,Eda..

4 yorum:

  1. aaaa inanmıyorum, sen hamilemisin :) duru ya kardeş geliyor :) ben çok uzak kaldım buralardan Ömer'den sonra , işe başladım da ancak düzenimi kurdum desem :) canım yaaaa çok ama çok sevindim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah .Kardeş güzel şey ama zor ama eğlenceli ama yorucu .... ama kardeş candır can :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))))evet canııım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.bende muhtemelensenin gibi olucam kısa süre sonra:))işe başlayınca en azından kafayı biraz dahha düzenliyor değilmi insan

      Sil
  2. sağlıkla gelsin inşallah kuzu

    YanıtlaSil