20 Eylül 2014 Cumartesi

CUPCAKE PARTİ VE DOĞUMGÜNÜ MENÜSÜ

Canım kuzumun 4.yaş gününü evimizde sevdiklerimizle keyifle kutladık.Aslında Duru yazın tam ortasında doğan bir çocuk.Yazın doğum günleri hep güme giden bir ağustos çocuğu olarak bu gidişe bir dur demem gerekti.Ve 27.07 doğumlu kızımın partisini yapmak Eylül ayına nasip oldu.Çok da güzel oldu.Parti temasını seçmem oldukça kolaydı çünkü cupcakeleri pek severim.Dolayısı ile prensesimin doğum günü de bu konsepte uygun oldu.İyi ki doğdun meleğim iyi ki varsın.Sen yokken hayat ne kadar anlamsızmış.Nice güzel yılların olsun..


bütün malzemelerimizi www.partidünyasi.com dan aldık.Pompomları ben yaptım.Yapımı oldukça basit.İnternette yapımını bulabilirsiniz.
Ve doğum günü menümüz:
1.Tabi ki pastamız
2.Bohça böreği
3.Cupcake çanağında rus salatası:))
3.Pek tabi ki fındıklı cupcake.(süslemeden önceki hali.kremşanti ve bonibonla süsledim)
4.Fotoğrafını tek tek çekmediğim zeytin ezmeli milföy, hindistan cevizli toplar, yaprak sarma,tavuklu cevizli yoğurtlu salata,haribo çubuğu ve şuan unuttuğum bir şeyler vardı:))Bir yazıyı yazmayı bu kadar ertelersem elbette unuturum bazı şeyleri:))






12 yorum:

  1. Kızının doğum gününü bende kutluyoruuum..Nice mutlu yıllaraa :)
    Harika bir parti olmuş,tam benlik bir konsept olmuşş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çook teşekkür ederiz:))aslında bu konsept benim seçimimdi zira duruya kalsa çilek kız ya da barbi istiyodu.Tabiki şimdilik kandırabildim ama ilerde sanırım onun istedikleri olacak:))

      Sil
  2. Harika görünüyor herşey. Ellerinize sağlık.
    Minik Duru nice mutlu yıllaraaa:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:))

      Sil
  3. Nice mutlu seneler dilerim Duru kuzusuna. Edacım, mutluluğunuz daim olsun. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar ne güzel planlayıp, yapmışsın. Bravo arkadaşım, nice nice kutlamalara :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkür ederim aslında pek planlı değildim.ama tabi uzunca düşünmüştüm menü için falan.beğenmene çok sevindim.duru kuzumun ilk partili doğumgünü bu oldu.niceleri için amin arkadaşım

      Sil
  4. Eda cım herşey çok güzel görünüyor ellerine sağlık ,sizde anne kız ayrı bir şık olmuşsunuz Duru şum yeni yaşı tekrar kutlu olsun çok öpüyorum .Canım bu arada cupkake çanağını nasıl yaptın rus salatası olanları ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çook teşekkür ederim canım benim.canım cupcake çanağında rus salatası için patatesleri haşlayıp tereyağ tuz ve süt ile ezdim ve muffin kapları varya silikon onları hafif ıslatıp içine bastırdım.Nazikçe çıkardım.hafif ılık olsun ama sıcak değil.Üzerinede klasik rus salatası.farklı bir sunum oldu birde temamıza uydu:)))

      Sil
  5. bebeğim, güzel kızım ben bu postu kaçırmışım ya..
    doğum günün kutlu, yeni yaşın mutlu olsun inşallah..
    herşey harika görünüyor edacım.ellerine sağlık güzel arkadaşım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim çooook ama çok teşekkür ederiz ve güzel kızçenle seni öperizz

      Sil
  6. Edacım daha yeni gördüm postunu lütfen kusura bakma geçte olsa Durucumun yeni yaşını kutluyorum nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah harika bir doğum günü olmuş nefis şeyler hazırlamışsın bayıldım hepsine eline koluna sağlık canım ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. meltemcim çok teşekkür ederim.geç olması hiç önemli değil bende inan çok sık yorum yazamıyorum ama hergün mutlaka baktığım tek blog seninki:))

      Sil