19 Ağustos 2014 Salı

SON GÜNLER

Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna kitabını okumaya çalıştım.Zorla bitirdim.Malesef hiç beğenmedim.Anladım ki bu kitaptan bir grup insan övgüyle bir grup insan da yergiyle bahsediyor.Bende ikinci gruptayım:((
Bütün bir yazı şortla geçirdim.Yani aslında yaz için pek alışveriş yapmaya gerek yok,bir şort bir kaç tişört yetiyor insana.
Yaz ayları eşim için kabus olsa gerek:))Önce evlilik yıldönümümüz sonra Duru'nun doğum günü en sonda benim doğum olmak üzerine yoğun bir hediye süreci yaşıyor adamcağız:)))Bu güzel orkide ise yeni yaşım için..

4 yorum:

  1. benimse aşık olduğum kitaptır kürk mantolu Madonna. ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte diyorum ya bir kesim çok beğenirken bir kesim kesinlikle beğenmiyor.bende hevesle almıştım halbuki ama beklediğimi bulamadım..

      Sil
  2. Edacım kürk mantolu madonnayı okurken başlarda bende sıkılmıştım ama sonra çok hoşuma gitmişti tabii yaz için sıkıcı bir kitap olabilir :) canım bu arada doğum gününü kutluyorum güzel anneciğin seni iyiki doğurmuş iyiki tanımışız bizde nice nice yıllara.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkür ederim bu güzel dileklerin için:))bende iyiki tanımışım seni..bu kitap ikiye bölüyor insanları ilginç bir kitap ..

      Sil