2 Ocak 2014 Perşembe

YENİ YILA YENİ YAZI (GÜNAH ÇIKARMA)!!

Aynen öyle!Bu yıl bana ne oldu cidden çözemiyorum.Ben bu tekli yılları pek sevmem aslında ona bağlıyorum bu durumu.2013 benim yılım değildi misal.Pek güzel bir yıl değildi.Ya da ne bileyim öyle değildi de ben mi olumsuz bakıyorum olaya,olabilir...Herneyse artık yeni yıl ruhu beni sarmış bulunmakta çok şükür.Bu yıl çift sayılı olacağı için güzel geçeceğini umuyorum.Bu kadar uzun süre yazamayışım sebebi ise yok aslında.Bazen hani herşeyden soğursun ya öyle oldum bende sanırım.Yeni yazı yazmak için blogumu açıyor sonra diğer bloglarda biraz gezinip yazma gücümü kaybetmiş bir halde hadi başka sefere görüşürüz diyorum.Aslında şimdi anlıyorum buraya yazmak ne kadar da anlamlı ne  kadar da özel.Hepsi hatıra benim için,kızım için.Şimdi geçmiş yazıları okuyunca hatırımda hepsi bir bir canlanıveriyor.Halbuki günlük karmaşada bir tanesini bile hatırlayamıyorum.İnstagram var bir de tabi!O da çok engel oluyor anlık paylaş bitsin.Halbuki ne duygu var ne birşey...O yüzden hakkını veremesemde bu işin devam etmek istiyorum.Ara ara uzak kalsak da buluştuğumuzda kaldığımız yerden devam ederiz diye düşünüyorum.Yani sahalara dönüş yapıyorum.Çok sık olmasada haftada iki kez de olsa paylaşım yapma kararı aldım kendimce:)))

Bu arada neler mi oldu,çoooookkk şey:)

Biz ev sahibi olduk.Bir anda pat diye oldu işte.Öyle yada böyle bir şekilde bu işe giriştik.Umarım alnımızın akıyla çıkarız.Henüz çok fazla bir şey hissetmiyorum eve karşı.Hani şu benimseme işi varmış ya,işte o bende henüz oluşamadı nedense.Nedenini bilemiyorum aslında ya da belki bir nedeni yoktur da o koca borcun altında kalma korkusu yüzünden pek bir şey hissedemez olmuşumdur:)bilemiyorum....Aslında benim hayalim her zaman içini dileğim gibi yaptırabileceğim,her köşesinde bizden izler taşıyabilecek içinde biraz uğraşıp detaylarına karar vereceğimiz şekilde kargas yani %80'i tamamlanmış bir ev satın almaktı.Ancak bunun için oldukça büyük bir enerji gerekiyor,göze alamadığım bir olay.Aldığımız evin mutfak ve salonu ayrıydı.Aradaki duvarı kırdırıp,mutfak kapısını ördürüp oraya mutfağın devamını yaptırmak bile ne kadar zor oldu bilemezsiniz.Sonra düşündüm ki biz her detayla nasıl uğraşırmışız!Pek kolay bir iş olmadığını anladım hemen:))


İşte şuncacık bir iş bile ne kadar zormuş şaştım kaldım.Sonra dedim ki kendi kendime Allah dağına göre kar verirmiş işte.Biz bu evi her şeyi tamam halde aldık başka hiçbir şeyle uğraşmadık.O nedenle şuan kesinlikle ilk düşündüklerimin şımarıklık olduğunu düşünüyorum.Bu da bana kapak oldu işte.Anneciğimi balkon masa ve sandalyem için biraz uğraştırdım.Kumaş aldım minder ve örtü dikti annem.Mutfak masamı balkonda değerlendirmiş oldum böylece.Neyse zaman geçtikçe benimsedim ısındım evimize ama hala bizim gibi gelmiyor sanki kiradayız hala::)))

Onun dışında da büyük bir farklılık yok hayatımızda aslında canım kardeşim kuzucuğumun kızımın dayısının askere gitmesinden başka. Ne zormuş a dostlar asker yolu gözlemek onu çok özlüyoruz.En çok da istediğim an arayamamak zor geliyor ne bileyim.Allahım böyle ayrılıklar versin diyorum sonra da en azından bir şafak var.Bütün asker yolu bekleyenlere sabırlar diliyorum.En kısa sürede evlerine dönsün kuzucuklarımız.



Bakın bakalım duru kız büyümüş mü siz görmeyeli.Gerçi artık herkes instagramda olduğu için birbirimizi sık sık görüyoruz ama ig olmayanlar için işte Duru ve annesi son zamanlarda böyle.




Herkese kocaman sevgilerimi gönderiyorum bloglarınızı okumaya özen gösteriyorum mutlaka hergün sadece yorum bırakamıyorum ama mutlaka okuyorum...Çok güzel mutlu bir 2014 bizim olsun yeni yılınız kutlu olsun.

2 yorum:

  1. Mutlulukla, huzurla oturun Edacım yeni evinizde. Bu aralar bende de bir miskinlik , stres sorma gitsin. Çok kızıyorum kendime. Kardeşin de sağlıcakla askerliğini bitirip gelir inşallah. Durumuz da ne kadar hızlı büyüyor ya. Kahkahası bol bir yıl olsun 2014 , sevgiyle :)

    YanıtlaSil
  2. Esracım çoook teşekkür ederim inşallah kolayca biter borcu:)neden böyle olduk biz anlamıyorum en son moralsiz olacak kişileriz aslında.amin canım hemen biter inşallah duru kız çok büyüdü sorma gitsin.bende çok öpüyor yeni yılını kutluyorum canım

    YanıtlaSil