5 Mart 2013 Salı

GECİKMİŞ BİR YAZI,BENDEN HABERLER VE TATİL PLANI:)

Geçenlerde daha doğrusu epey bir geçenlerde açık öğretim sınavlarının olduğu hafta sonunda sevgili esradan dünyaya  blogunun sahibi zümrecim Esra'dan öğrendiğim Samsun Meşe tesislerinde kahvaltıya gittik.Tek kelime ile bayıldık eşimle.Nasıl güzel bir yer öyle manzara,mekan,çocuk oyun alanı,kahvaltı..hepsine ayrı ayrı bayıldım diyebilirim.Esranın dediği kadar varmış gerçekten,iyiki gitmişiz dedik.Hele o oyun alanına bayıldım.Uzunca bir camlı alan yapmışlar bizler dışarıdan çocuklarımızı rahatlıkla seyredebiliyoruz.Birde başlarında abla duruyor bu da çok iyi bir ayrıntı.Kesinlikle çocuk dostu bir mekan burası.Koskocaman bir alanı kimse çocuklar için ayırmıyor genellikle.Ama burada kocaman bir alan.Hatta içinde mini sinema var:))Puflarda film bile izliyorlar.Ama oyuncaklar o kadar çok ve cazip ki çocukların ilgisini hemen çekiyor.Duru da bütün günü oyuncak mutfakta geçirdi.Yemek yaptı yıkadı mutfaktan çıkmadı.Kız çocuk işte anneanne ve benim taklidimi yapıyor.Zamanımın çoğunu mutfakta geçirdiğim için o da görüyor işte bizleri..Çok eğlendik biz o gün ve en kısa sürede tekrarlamaya karar verdik eşimle.Esracım sana burdan teşekkür ederim.
Bu arada finaller nasıl geçti derseniz sonuçlar bile açıklandı.Hiç beklemediğim başka bir dersten kaldım.Osmanlıcadan geçtim.Kaldığım ders eski Türk edebiyatında biçim ve ölçü.Hani şu mefailün failün falan gibi şeyler vardı ya işte o ders.Aslında çok çalıştım ben derse Osmanlıcaya çalışmadım .Bu da nasıl oluyor anlamadım.Ama sonuç olarak 1.dönemi bitirmiş oldum:))
Yeni okulumda da işler çok yolunda çok şükür.Lise öğrencileri ile çalışmak bana çok keyif verdi.Sanırım gençlerle çalışmak insanı gençleştiriyor.
 Son olarak da dün akşam haziran sonu olmak üzere 7 günlük tatilimizi belirleyip almış  bulunmaktayız.Rotamız bodrum:)))Kardeşimin önerisi ile Magnific otelden yerimizi aldık.Birçok otel araştırdım kafam çok karıştı ama işin sonunda kardeşim ve arkadaşları çok memnun kaldığı için en azından riske atmayıp tatil sepetinden erken rezervasyon indirimi ile çok da uygun sayılabilecek fiyata tatil planımızı belirlemiş bulunuyoruz.Tabi şimdi zaman geçer mi bilemiyorum.Daha 3 koca ay var...Beni en çok cezbeden iki katlı küçük binalardan oluşması.Çok büyük tatil köyü istemedim açıkcası.Duru kaldığımız odanın önünde yeşillikte oynar diyede 1.kat tercih ettim.Tatil sepetinden de çok memnun kaldım çok ilgiliydiler.İşte otelimiz umarım memnun kalırız.
Benden son haberler böyle..Herkese güzel günler diliyorum

22 yorum:

  1. Canım, beğenmene çok sevindim. Özellikle çocuklu aileler için karşılaştığım en rahat mekan Meşe. Benim küçük de en çok mutfak köşesini beğendi itiraf edeyim. Oh tatili de şimdiden ayarlaman ne iyi olmuş. Bana da hatırlatmış oldun. Seneye de ben ikinci üniversite telaşında olacağım bu yüzden sık sık fikir danışırım artık sana. Sevgiyle:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. esracım beğenmek ne kelime bayıldık.eşime diyorumki blog arkadaşım önerdi burayı.oda diyor ki blogun epey işe yarıyor demekki:))sayende keşfettim burayı canım sağol tekrardan.tatili şimdiden alınca epey indirimli oldu bence sende kaçırma bu fırstaı zira yakında 2 katı olur fiyatları.üniversite işinde arkandayım her zaman hatırlatıcam sana zamanlarını zaten:))mutlaka düşün canım öpüyorum

      Sil
  2. merhaba. tatil planınızı okuyunca hemen yazma gereği duydum. çünkü ben bodrumluyum ve turizimciyim. benimde bloğumu ziyaret edebilirsiniz. http://annendenmektubunvar.blogspot.com/
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba bloguma hoşgeldiniz.bodrumlusunuz demek ne kadar şanslısınız:)böyle bir yerdde yaşamak herkese nasip olmuyor.inceleyeyim hemen blogunuzu ama keşke oteli almadan önce sizi tanıma fırsatım olsaydı:(

      Sil
    2. keşke daha önce tanışmış olsaydık. o yüzden otel hakkında yorum yapmıyorum size. ama sizin tatil planınızı okudukdan sonra buraya tatile gelmek isteyenler için bir yazı hazırlamayı planladım. takip ederseniz yakında yazıcam. sevgiler.

      Sil
    3. keşke çok isterdm bende eminim bana çok yol gösterici olurdun o kadar çok araştırıp durdum ki kendimce.neyse artık seneye en azından sana danışmadan gelmeyiz oralara:))bu yıl için de iyi bir tatil yaparım umarım zira çok büyük beklentilerim yok zaten.takipteyim yazıyı sabırsızlıkla bekliyorum sevgiler

      Sil
  3. durucuğun keyfi yerinde maşallah çok güzel yansımış resimlere:))..
    tatil yöreside şahane gözüküyor canım ,bana bu yılda tatil yok gibi duruyor bizim yerimizede dinlenin gittiğinizde :)
    instagramdaymışsın bide arkadaşım bayılıyorum instagramın özelliklerine bende geliyorum yakın zamanda öpüldünüz ana-kız sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım harika görünüyor ama bakalım nasıl olacak.sen umudu kesme bence bir de bakarsın bir tatil fırsatı çıkıvermiş.evrene mesaj kısmı burada devreye girsin:)))instagram fena birşey ya valla bulaşmayayım dedim ama duramadım sonrada blogu bile gölgede bırakıyor bayıldm.sende hemen gel o zaman ohhh ne güzel olur yaaaa.bekliyorum en yakın zamanda ..

      Sil
  4. Mekanı çok beğendim, gerçekten çocuk dostu :) bizde tatil planı yapıyoruz ama hala karar veremedik hatta biz tatil köyümü yoksa arabayla gezerek mi geçirsek ona bile karar veremedik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle canım malum az böyle bir yer bulmak bizde baharda soluğu bolca burada alacağız gibi görünüyor.tatil içinse benim nacizane fikrim çocukla malum zor oluyor araba ile gezme ama otel onlar için çok eğlenceli,her türlü aktivite var gündüz yorgunluktan pestil olup akşam erkenden uyuyorlar ben bu durumda pusetine koyup dışarda durabilmeyi planlıyorum.sanırım diyar diyar gezmek için bir kaç yılımız daha var canım:))

      Sil
  5. merhaba..ilk fotoyu görünce dedimki aa burası samsunn meşe tesisleri :)))demek sizde samsunda oturuyosunuz ne güzel :))
    bizde oraya çok sık gideriz özelliklede kışın çocuk oyun yeri samsundaki en büyük alanlardan biri çünkü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba evet bende samsunluyum çarşambalı aslında:)çarşambadayız biz şuan da ama bolca samsundayım.kesinlikle çocuklar için gördüğüm en güzel mekan bizde sıkça gideceğiz artık sevgiler

      Sil
  6. canımmm çok sevindim tatil kararınıza bu arada bodrum harika hala aklımdadır caddeleri... öpüyorum durişkomu ve seni... Babanıza da ayrıca tebrikler böyle bir tatil imkanı sunduğu için size :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sedoşummmm buralardan mı görüşür olduk yahu:))umarım iyi olur canım emrah antalya diye diretti ama ben bodrumu tercih ettim.bakalım hayırlısı artık.aaa evet asıl tebriği o hakediyor aslında çok heyecanla bekliyorum zaman geçsede bir an önce yaz geelse diyee..

      Sil
  7. ne güzel şeyler bu görüntüler ve görüntülerdeki duru
    neyse sen onuda kurtarırsın canım
    kal sağlıcakla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım:))umarım kurtarırım tek ders sonuçta çok zorlamaz diyorum ama işte hepsi bir arada zor yürüyor malum:))

      Sil
  8. Canım inşallah çok güzel bir tatil olur, çok güzel dinlenirsiniz. Bizde ets den marmariste bir otele rez. yaptırmıştık tavsiye üzerine.Ama biraz araştırınca baya hayal kırıklığı yaşadık otelle ilgili ve iptal ettirdik. Şimdi yeniden arayış içerisindeyiz. Arabayla mı gidiceksiniz peki, ben çok kararsız kaldım ulaşım konusunda çocukla nasıl olucak bakalım :)Öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah mervecim ya.marmarisde çok güzel bir yer ben çok seviyorum sanırım orada da grand yazıcı falan çok güzeldi birde ali bey clup yada paşa beach sanırım güzel otellerdi diye hatırlıyorum canım tabi grand yazıcı biraz daha pahalıydı diğerlerine göre.ama çok güzeldir marmaris.iyice bakın canım ya da gelin bodruma hem tanışırız hem tatil yaparız:))bu otelin fiyatıda güzel di bizi cezbetti açıkcası.kardeşimde geçen yıl çok beğenmişti bizde çok düşünmedik açıkcası.ulaşım konusunda araba ile gidicez mecbur çünkü oradan da adanaya geçicez.ama afyonda bir gece kalmayı planlıyoruz yoksa o kadar yolu gidemeyiz malum.inşallah gönlünüzce olur canım sizinde öpüyorum

      Sil
    2. Canım bizde Bodruma gelseydik eğer mutlaka uğrardık yanınıza. İnci ve Duru çok güzel zaman geçirirdi eminim ki. Bu sene Marmariste karar kıldık. Seneye bakarsın denk düşeriz, nede güzel olur :) Bizde arabayla gitmek istiyoruz ama yol şimdiden gözümde büyüyor. Çocukla tatil yorucu geçicek olsada onların mutluluğu için herşeye değer. İnşallah çok keyifli geçer arkadaşım. Duruyu öp benim yerime :)

      Sil
    3. ne güzel olurudu yaaa inşallah ilerleyen senelere yollarımız kesişir mervecim:))marmarisi de çok severim çok gitmişliğim var marmarise.sizde inşallah gönlünüze göre biryer bulursunuz umarım.öpüyorum canım

      Sil
  9. merhaba blogunuu yeni keşfettim, ben de Samsunluyum .)) burayı bilmiyordum. İstanbul' da yaşıyoruz, gelince de hep aile akraba takılınca mekanlar konusunda fazla bilgim olmuyor, dönerciler hariç .)) Ama bu kadar güzel oyun alanı olduğunu öğrendikten sonra bu yaz kesin gidiyoruz buraya, Sizle tanışmak ümidiyle; nihanni.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba ne güzel hemşeriyiz demekki bende çok sevindim bu duruma:))burası gerçekten çok güzel bir yer mutlaka gitmelisiniz.oyun alanı tek kelime için çocuklara adanmış koskocaman.samsunda gezilecek çok yer var aslında ama işte süre kısıtlı olunca eş dost gezmek zorunda kalıyorsunuz.inşallah tanışırı birgün ben yazın adanaya gidiyorum siz samsuna geliyorsunuz ama:))belki bir gün tanışırız.sevgilerle

      Sil