18 Şubat 2013 Pazartesi

BABANIN YAKALADIĞI AN(LAR)

Uzaklara dalan anne kızın babanın objektifinden yansıması;
 Yine babanın objektifinden 'sabahın nasıl köründe okula gittiğimi görün' temalı çalışma;
 Son olarak da doğuştan Fenerbahçeli (olmak zorunda kalan) minik Duru;
Vaktim çok az son günlerde.Bloglarınızı mutlaka geziyor sizlerden haberler alıyor ama yorum yapacak vakti bulamıyorum.Bilgisayarımla şöyle daha çok vakit geçirmek en büyük isteğim.En kısa sürede görüşmek dileğiyle güzel haftalar..

14 yorum:

  1. Nedir bu kızların babaları yüzünden doğuştan fenerli olmak zorunda olmaları,eşim daha Ada'ya hastanede giydirmişti ilk olarak fenerli tulumunu:)1,5 yaşındayken de forma aldı çok alemler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle valla doğuştan sarı kanarya bunlar canım,ne yapalım bu konuda sesimiz çıkmıyor işte.forma bizde de mevcut,çubuklusundan:)))

      Sil
  2. durum ne kadar da büyümüş ya.. koca abla olmuş artık.. tan yeri ağaırmadan yolla düşmen çok üzücü gerçekten.. ama elden bişiyde gelmiyor değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. büyümüş değil mi teyzesi:))ayyy sevindim valla.bu arada tan yeri ağarmadan okula giden eşim canım ben 9da gidiyorum:)))ama o 12 de çıkıyor yani bütün gün onun:(o yüzden katlanılabilir heralde değil mi:)

      Sil
  3. masallah duruya:)tam lokum olmus
    bjkli olsa iiydi:)sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))annesi bjkli ama pek bir işe yaramadı canım,doğuştan fb li olmaktan yırtamadı kuzum

      Sil
  4. Maşallah ya ne çok değişiyorlar günden güne. Durucuğum bu resimlerde daha büyümüş geldi gözüme. Öpüyorum sizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değil mi mervecim bende şöyle dışardan baktım da fotoya hakikaten büyümüş geldi banada.ve büyüdükçe daha sakin ve tatlı oluyor sanırım bunlar canım öpüyorum bende

      Sil
  5. tipini sevdiğim yerim :) ana-kız uzaklara daldığınız foto çok güzel :)

    YanıtlaSil
  6. canımmm zorunda derkennn :))) hahahha fb lı neguzel..benım kıde zorunda gs lı olacak galıba:)))) sabahın koru bende de aynı tatlım :)..sarı sekerı kocaman opuyotrum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğuştan kanarya oldu napalım canım müdahale şansım hiç olmadı..senin kuzunun sonunda öyle görünüyor demek ki doğuştan gsli:)eşim sabahın köründe gidiyor resmen ya sende öyleysen çok zor olmalı,ama o 12 de dersten çıkıyor ve eve gelip uyuyorrrr:))))bizde öpüyoruz sizi

      Sil
  7. aah ah bende aynı, çok yoğunum ve bloglara bakıp bakıp yorum yapamadan çıkıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma canım ya blogumdan uzak kalmakta istemiyorum ama işte ancak bu kadar oluyor.bende mutlaka okuyorum ama yorum yapamıyorum zaman zamn..

      Sil