14 Aralık 2012 Cuma

YENİ YIL GELİRKEN

Aralık ayı bizim için pek güzel başlamadı aslında.Dedemiz rahatsızlandı bahsetmiştim.Neyseki şimdi iyi.Bende bir baktım ki aralığın kaçı gelmiş yeni yıla çok az kalmış.Duru için geçen yıl aldığım yılbaşı ağacımızı çıkardım sakladığımız yerden,kızımla beraber süsledik ağacımızı.Çok keyifliydi.Duru süsleri bir bir taşıdı bana,ben astım ağaca.Bitince ışıkları yaktığımızdaki sevinç görülmeye değerdi doğrusu.Geçen yılki süsleme postumuzda burada.  Ağacımız geçen yıl başka bir şehirde başka bir evdeydi,şimdi ise başka bir şehirde başka bir evde..Hayat işte.
Bu arada bugün beklediğim sonuçlar belli oldu,evime çok yakın olan fen lisesi olmadı,ama neredeyse bütün ailemin mezun olduğu anneme çok yakın banada yakın sayılan bir anadolu lisesine atandım.Çok ama çok mutlu oldum kelimelerle anlatamam.Yani artık lisedeyim:)))


10 yorum:

  1. biz geçen sene ağacı çıkarmadık Emre rahat bırakmaz diye ama bu sene süsleyeceğiz bizde:) Bu arada tayin için çok sevindim :)

    Babana da çok geçmiş olsun diyorum canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında yukarda bir yerde durunca pek karıştıramıyorlar ama sen yinede iyi etmişsin.sizde süsleyin çok keyifli oluyor.tayin işi harika oldu canım sağol.kayınpederim de çok şükür iyi şuanda.öpüyorum

      Sil
  2. Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim,ağacınız da süper görünüyor şimdiden mutlu yıllar diliyorum Duru 'cuk la birlikte size:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çoook teşekkür ederim canım bende çok mutluyum.bizde size güzel yıllar diliyoruz kızçemle sevgiler

      Sil
  3. Haydi hayırlı olsun çok sevindim ben

    YanıtlaSil
  4. canım ataman hayırlı olsun.. umarım çok mutlu olursun yeni okulunda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol sevgicim şimdiden çok mutluyum umarım güzel olur herşey

      Sil