15 Aralık 2012 Cumartesi

BU GÜN NE GİYSEM OKULU:))

Hani bu serbest kıyafet uygulaması gelecek ya okullara o zaman çocuklar arasında bolca duyulacak repliklerden biri de bu olsa gerek:bugün ne giysek?Düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum,hangi akla hizmet böyle bir saçmalık yapıyorlar onu anlamış değilim.Sanırım okullardaki öğrenci profilinden hiç haberleri yok bu başımızdakilerin...
Neyse asıl konumuz bu değil aslında.Geçenlerde okula giderken aklıma geldi bir fotoğraf çekeyim dedim.(demekki koştur koştur çıkmamışım evden,duru da yokmuş ki fotoğraf çekmek aklıma gelmiş).Bu da benim ne giydim postum olsun:)Pek özellikli değil aslında.Sıradan bir kıyafet işte.
Birde sevgili incimvebiz  blogunun sahibi arkadaşım mervenin bana hediye olarak gönderdiği kolye küpe setini o kadar çok kullanıyorum ki ama bundan hiç bahsetmemişim blogumda.Hediyeleşme yazımız burada.Sevgili merve sanki beni düşünmüş de böyle bir seçim yapmış.Çok severek kullandım hatta haftanın bir günü mutlaka bir kıyafetimle kombinliyorum bu güzel seti.Canım benim tekrardan san çok teşekkür ederim her taktığımda seni anıyorum.Ne güzel yapmışız diyorum kendi kendime..İşte takılarımı taktığım bir günde fotoğrafını çektim sevgili Mervecimde görsün istedim ne kadar sevdiğimi bu güzel hediyesini.
 Fotoğrafları biraz kötü çekmiş olabilirim idare edelim bu seferlik olur mu:))))Herkese mutlu hafta sonları.

4 yorum:

  1. gayet başarılı kombinler :)) bu arada bu serbest kıyafet olayı hakikaten çok saçma...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))sıradan canım aslında kombinler..serbest kıayfet uygulaması eğitim sisteminde büyük bir kara leke olacak bence

      Sil
  2. Edacım çok mutlu oldum yazını okuyunca. İyi günlerde kullan arkadaşım, beğenerek kullanıyor olmana çok sevindim :) Bizde senin hediyelerini çok severek kullanıyoruz. Leopar desenli taytı herkes çok beğeniyor, seni anıyoruz sık sık. Ne güzel bir anı oldu bizim için gerçekten.
    Kocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol arkadaşım hiç bahsetmemişim ama inan gönderdiğin günden beri bayıla bayıla kullanıyorum.tekrardan teşekkür etmek istedim canım

      Sil