10 Ağustos 2012 Cuma

TAŞINIYORUZ


TTT
Neler oldu neler a dostlar şu bir haftada. En son Mersinde tatil yapıyorduk.Tatilimizi sonlandırıp Adanaya geçtik ve bir iki günde orada kaldık.Çarşamba günü tayin sonuçları açıklandı.Eşimde bende Çarşambaya atandık.Ben istemediğim bir okula yani son tercihime eşimse istediği bir okula gitti:(Ama düşündüm de sonuçta biz bunu güzel kızımız için yaptık onun rahatı,güvenilir ellerde büyümesi için bu yolu seçtik.O yüzden de nerede çalıştığımızın pekte önemi olmadığına karar verdim.Sonuç olarak şuanda artık ilkokuldayım:(Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.İnsanların birinin tayini çıkıyor birinin çıkmıyor ya öyle olsaydık ne kötü olurdu.O nedenle şükür ediyorum Rabbime.
Tayin sonucunu öğrendiğimiz günün sabahı erkenden yola çıktık ve Çarşambaya geri döndük. Bir kaç ev vardı kafamızda hemen gidip görüştük ve istediğimiz özelliklerde bir evi tuttuk. Önceden deniz manzaralı evimizde otururken şimdi Yeşilırmak manzaralı evimizde oturacağız:)
Şimdi işin taşınma kısmı var sırada.En kısa sürede taşınacağız bakalım Fatsadan.Artık yeni yaşam yerimize doğru yol alıcaz.Nerden nereye.İnsanoğlu diyorum kuş misali.Tabi bu iş en çokta Zeynep Duruya yaradı.Dedesi ve nenesi ile doya doya vakit geçirecek inşallah.Herşey onun iyiliği için tabi birazcıkta bizim rahatımız için:))))

12 yorum:

  1. canım hayırlı olsun inşallah.. kolaycacık geçersiniz yeni düzeninize..

    YanıtlaSil
  2. Hayırlısı olsun canım :) Şimdiden yeni evinizde ve yeni yerinizde mutlu huzurlu günler diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle diyorum canım artık teşekkür ederim güzel dileklerin için

      Sil
  3. hayırlısı olsun canım benim sizin içinde durucuk içinde

    YanıtlaSil
  4. hakkınızda Hayırlısı olsun diyorum. Çarşamba'yı görmedim ama güzel biryer bence:) içini ferah tut iyi düşün ki iyilikler olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım çarşamba yaşaması kolay biryer.küçük bir ilçe aslında ama hayat daha ucuz.umarım herşey yolunda gider:)

      Sil
  5. canım hayırlı olsun ınsallah hersey ıstedıgınız gıbı olurrrr..huzur dolu gecer

    YanıtlaSil
  6. Cnm hayırlısı olsun ufaklık için de iyi olucak inşallah alışıyor insan herşeye yeni eve ,yeni işe ,yeni hayata...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım yaa evet onun için çok iyi oldu gerçekten.umarım bizde çarçabuk alışırız.bu arada ben bursada okudum sende bursada yaşıyorsun ya hep bir yakınlık duyuyorum sana sevgilerr:))

      Sil