5 Ağustos 2012 Pazar

KAÇAMAK

Bugün bilmem kaçıncı park seansımızda eşime sana kızçenle mutluluklar ben şurada oturup sakince denize nazır çayımı içip serin serin esen rüzgarın altında ayaklarımı uzatıp kitap okuyacağım lütfen bana sadece 5 dk verin dedim.İkisi de anlamaz bakışlarla bana baktılar:)
Ve dediğimi yaptım yaklaşık yarım saat sakince oturup kitabımı okudum.Onlar benden biraz uzakta salıncakta sallanırken ben sessizce kitabımı okudum,ağaçların sesini dinledim,rüzgarın keyfini sürdüm.Nasıl mutlu oldum.Aslında eskiden bunu yapmak benim için ne kadar sıradandı.Şimdi ise sadece büyük bir lüks.Ben bu lüksü bugün doya doya yaptım.Anneliğinde küçük kaçamaklara ihtiyacı var yahu.

20 yorum:

  1. ah olmaz mı hiç ,önceleri zamanımın değerini bilememişim hissi 7/24 içimde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değilmi ahh ahhh nasılda boş vaktim varmış diyorum kendi kendime.ama o zamanlar değersiz olan şeyler şimdi daha değerli değil mi buda meleklerimiz sayesinde.onların sayesinde küçük şeylerden mutlu olmayı öğrendik:)

      Sil
  2. Çok iyi yapmışsın.Tam da bugün çok ihtiyacım var buna,ben de oturup şiir yazdım.O da iyi geldi,sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa ne güzel şiiir yazmak keşke öyle bir yeteneğim olsa çok güzel yapmışsın,buda güzel bir kaçamak sevgiler

      Sil
  3. aynenn yahu çok güzel yapmışsın canım benim oh püfür püfür okumuşssun kitabını :)

    YanıtlaSil
  4. nasılda ihtiyacı olur insanın bazen, sadece kendini dinlemeye bir kitabın içinde, çok iyi yapmışsınız. bana da nasip olsun arasıra lütfennnnn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım en kısa sürede nasip olur zira gerçekten insana iyi geliyor ve her annenin bu kadarcık birşeye ihtiyacı var sevgiler

      Sil
  5. Oh ne güzel yapmışsın :)) Darısı bana :))

    YanıtlaSil
  6. dimi yaaa, bende dün baba oğul dışarı gidin gezin biraz dedim ve akşam iftar için hazırlık yaptım misafirlerime :) bazen gerekiyor mola :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında doğru olan da bu.erkekler çocuklarla başbaşa kalmaktan kaçıyorlar sanırım yük hep annelerin üzerinde.iyi yapmışsın canım ve bu tekrarlaman dileğiyle:)

      Sil
  7. İnsanin kendisine zaman ayirabilmesi paha bicilemez...

    YanıtlaSil
  8. Ben ancak Ece uyuduktan sonra kitap okumaya fırsat bulabiliyorum.Ne kadar doğru bir tespit yapmışsınız gerçekten ayaklarımızı uzatıp iki sayfa kitap okumak bizim için bir lüks oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında bende gece okumaya çalışıyorum ama bazen kendimi harpten çıkmış gibi hissediyorum sadece okumak için değilde birşeyler öğrenmek ve kitabı hazmetmek için okumak istiyorum.o nedenlede akşamları biraz zor oluyor.velhasıl bulduğumuz azıcık zamnaları bile değerlendiriyoruz birşekilde

      Sil
  9. Ece bazen bende aynısı yapıyorum iyiyapmışsın canımın içi.
    Eşime diyorum 1 saat ben yokmuşum gibi yaşayın sadece kaka varsa gelin onun dışında ben yokum...
    Felekten bir yarım saat çaldın desene :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım yaa ama biraz uzakta olmak gerekiyo beni görünce gene annnneeee diye çağırıp duruyo.arada iyi geliyor bu kaçamaklar

      Sil
  10. bu sene başında okumuştum bu kitabı ve beni alıp götürmüştü bir yerlere... Çok iyi bir kitap seçimi olmuş... bizim kızdan benim de bu yaz başından beri hiç kitap okuyamadığımı söylesem heralde yalan olmayacaktır... utanıyorum hem de çok:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok bebğendim aslında başta gitmicek sandım ama çok şey öğrendim ben bu kitaptan.birde ne kadar boş yaşadığımızı hissettim.seni çok iyi anlıyorum canım çünkü bende çooooook uzun zamandır okumaya çalışıyorum bu kitabı.yani bende utanıyorum:))

      Sil