21 Aralık 2011 Çarşamba

duru'nun yeni yıl hediyeleri




Ben her gelen yıl için çok heyecanlanırım.yeni gelen yıl yeni umutlardır benim için.2011 benim için çok güzel bir yıldı.Zaten bebeğiniz olduktan sonra her yılın farklı bir anlamı oluyor.2010 da Duru doğdu 2011 de yürümeye başladı konuşmaya başladı dişleri çıktı falan derken 2012 de farklı şeyler bizi bekliyor.İşte onun yaşadığı her değişim bizim yaşama sebebimiz ve önümüzdeki yılların umudu.bu nedenlerle bundan sonra gelecek her yeni yıl benim için çok anlamlı.Allahım benim ve hepimizin bebişlerine uzun sağlıklı nice yıllar göstersin inşallah.

Bu arada hala blogumu tam anlamı ile geliştiremedim kendimi hala yalnız hissediyorum ama zamana bıraktım artık.ben burada sevdiğim her şeyi paylaşıyorum bir nevi günlük gibi.Beni rahatlatıyor.Dedim ya zamanla yoluna girer sanırım.
Gelelim postumun konusuna.Yeni yıl gelirken bende kızım için yeni ciciler aldım.İlk resimdeki yeşil şortlu takım bir arkadaşımın hediyesi.Bizi çok mutlu etti.ikinci resimdeki pantolon ve gömleğe bayıldım alırken.Golf pantolonu olarak satılıyor pantolon.Hafif kısa olacak ama benim kızıma uzun geldi bende bir küçüğünü alacağım.Son resimdeki leopar tayt ise favorim.Biraz kokoş ama çok yakıştı kızıma.giydirince resimleyeceğim.

Ayrıca kızım için bir de yeni yıl ağacı aldım ki gelsin diye dört gözle bekliyorum.Güya çocuğa aldım:)))Ama ben daha heyecanlıyım Işıl ışıl evimizi süsleyecek.partisepeti.com dan aldım umarım sorunsuz elime ulaşır.aldığım ağaç işte bu.ama evimizdeki halini gelince resimleyip paylaşacağım.



Bunun dışında hayat koşturmaca ile geçiyor.Okul ev çocuk derken zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.Yarın bir soluk alıp kız arkadaşlarımla dedemin insanları filmine gideceğiz.Çok övülerek anlatıldı okulda bizde merak ettik.Bakalım yarın göreceğiz.Daha önce girdiğim postlarımı çok ruhsuz buldum aslında bu blogda kendimden bir şeyler paylaşmaktı amacım.Ama doğru düzgün postlar hazırlayamadım kendime dair.Bu nedenle istediğim gibi olmadı.Ama daha iyi postlar hazırlayacağım bundan sonra inşallah. herkese keyifle geçecek çok güzel bir gece diliyorum.

10 yorum:

  1. Merhaba, kızınız çok tatlı maşallah. Aldıklarınızada bayıldım hepsi birbirinden cici,iyi günlerde giyinsin. Bende kızıma leopar desenli tayttan almak istiyorum, hangi mağazadan aldığınızı öğrenebilirmiyim.

    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. merhaba sevgili L@L çok teşekkür ederim sizinde aynı şekilde kızınız çok tatlı maşallah.Birazdan blogunuzu daha iyi inceleyeceğim.çok sevindim yorumunuza beni çok mutlu etti.Leopar desenli taytı bulunduğum yerden bir mağazdan aldım ben karadenizde yaşıyorum.Yani öyle markalı bir mağaza değildi.çok beğendiyseniz alıp yollarım hiç problem değil:))ayrıca blogunuzu izleme butonunu bulamadım.takip etmek için.sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Bloguma izleme butonu ekledim hemen, ikazınız için teşekkür ederim. Eğer uygun olursa bende burdan kızıma aldığım pembe tayttan duruya göndermek isterim :)

    YanıtlaSil
  4. HEMEN İZLEMEYE ALIYORUM O ZAMAN.YARIN GİDİP BAKICAM HEMEN İNCİ İÇİN.AZ ÖNCE KUZENİMDE ARAYIP AYNISINI İSTEDİ BİR SEVDİĞİ İÇİN.NE GÜZEL OLUR ÇOK SEVİNİRİZ BİZDE.YARIN HABER VERİRİM

    YanıtlaSil
  5. Tamam haberinizi bekliyorum ozaman :)

    YanıtlaSil
  6. merhaba L@L güzel kızının leopar taytı hazır.bugün aldım sana mail atacak bir mail adresi bulamadım.benim mail adresim etimoty@hotmail.com oraya nereye yollamamı istediğini yazarsan yarın yollarım

    YanıtlaSil
  7. Merhaba,kargoyu UPS ile bugün gönderdim canım. Umarım en kısa sürede ulaşır.Ben çıkamadım, İş arkadaşımdan rica ettim o verdi kargoya. Gönderici kısmında onun ismini görürsen almamazlık yapma diye belirtmek istedim. :)

    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  8. sevgili l@l çok teşekkür ederiz umarım bizimkide eline sağ salim ulaşır canım.ne kadar güzel oldu böyle çok sevindim güle güle kullansın incide

    YanıtlaSil
  9. Bende çok sevindim, blog sayesinde yeni bir arkadaş edindim. İnşallah tanışmakta kısmet olur. Bizde çok teşekkür ederiz :) Burda yeni güzel ciciler keşfedersem yine göndericem Duru'ya :)

    YanıtlaSil
  10. ayy gerçekten inşallah nasip olur tanışmak.Karadenize yolun düşerse zaten mutlaka beklerim.Bende farklı ve beğendiğim bişeyler bulursam inciye alıcam inşallah güzel günlerde giysin inşallah

    YanıtlaSil